RUTA PEL 2 D'AGOST: TIBIDABO

diumenge, 26 de juliol del 2009





El proper diumenge aprofitant que els "urbanites" hauràn començat vacances, reptirem la sortida al Tibidabo-Collserola.


El recorregut es C35 fins La Roca, Montcada, Cerdanyola, Forat del Vent (esmorçar), Velodrom d'Horta, pujada a l' Arrabassada fins el Parc del Tibidabo, baixada a S.Cugat i tornada per la Ctra. de La Roca o per Granollers. Tot i que es una ruta una mica urbana en alguns punts, hi han pocs semafors. La sortida com sempre a les 7'30h.

PROPOSTA RUTA "MARESMENYA" PEL 26/07

divendres, 24 de juliol del 2009


Hola a tothom, la proposta seria anar a esmorçar a Torrentbó que fa molt i molt temps que no hi anem i la carn a la brasa està força bé.

La ruta seria pasar per Hostalric, Can Bartolí, NII, S.Pol, S.Iscle, Pollastre, Torrentbó, Mataró i Orrius (puntuable).

Seguidament les opcions poden ser tornar per la variant i/o fer Collet i Can Bordoi per agafar mes punts pel mallot a "topos". Sortirien uns 115-120 kms.

Fins diumenge.

Crònica de les 24 Hores

dimecres, 22 de juliol del 2009




Des del divendres 3 de Juliol a les 19h fins dissabte a les 19 hores es van celebrarles 24h ciclistes de Montjuïc. Jo vaig poder-hi participar perquè em va tocar una entrada que sortejava la federació. Els 4 membres de l'equip (tant el masculí com el femení) ens varem entendre molt ràpid i ens ho varem passar genial. En aquesta aventura ens acompanyaren dos tècnics de la federació, els quals ens ajudaren molt, tècnicament i anímicament. Hi participaven tri-atletes i ciclistes que anaven molt forts, la victòria va ser pels Gran Valira amb una mitja que no va arribar als 34km/h, ja que el terreny era meitat pujada i meitat baixada. De sortida es va anar molt ràpid i després de posar ordre es van formar els grupets, al davant els Pros i els que disputaven amb mitges inicials de 38km/h, després uns egon grup amb mitges inicials de 35km/h i després algun grupet més i ja la resta grupets petits o solitaris. A partir que començaven a haver-hi els primers canvis de torn els grupets van disminuir i com a molt veies grups de 6 persones, la resta eren grups de 2-3 i gent en solitari. Al principi pensava que no seria gaire dur perquè tothom aniria al seu ritme, però la veritat és que tothom anava a tope tota l'estona. L'experiència inoblidable, l'esforç s'ho valia, i l'any vinent per poc que pugui arepetir-ho. A més la Federació Catalana va tenir el detall de premiar els participants amb disminució física (n'erem quatre) amb un trofeig iguals que als guanyadors, tot un detall. Aquí teniu la gràfica d'altimetria. Aquí us deixo una foto dels 8 components dels 2 equips de la federació. Ignasi.

Tour de France a Barcelona ( 2 ).

dilluns, 13 de juliol del 2009









Hola companys.
Us deixo unes fotos que vaig fer en el control just avans de sortir l'etapa de Barcelona.

Salutacions

Tour de France a Barcelona.

diumenge, 12 de juliol del 2009







Hola companys.
Aquí us deixo unes fotos que vaig poder fer a Montjuic en l'arribada del Tour.

Salutacions

PROPOSTA RUTA MONTSENYENCA PEL 12/07

dijous, 9 de juliol del 2009


Hola a tothom, com sembla que alguns no han tingut prou i tenen ganes de mes llenya tornem cap al Montseny.

La ruta en questió seria començar per Sta. Fe, esmorçar aEspinelves, fer Coll de Buc, pujar per Osormort, Sant Hilari i allà que cada u trii: baixada a Sta. Coloma Farners o ruta directe a casa per Arbucies.

Salut i força a les cames.

Ignasi a les 24 hores de Montjuic

diumenge, 5 de juliol del 2009




Hola gent!! Avui ja una mica recuperat us envio algunes fotos, tindré que fer-me un bloc, jeje. Ha estat una experiència inoblidable, a mes amb trofeu sorpresa!! vaig quedat flipat quan vaig sentir el meu nom per megafonia, quan tingui alguna foto de l'entrega us la passo, suposo que les penjaran a les federacions.







ESCAPADA AL TOUR DE FRANÇA Dijous 9


Hola a tots, com la ocasió de veure el Tour per terres catalanes no es pot desaprofitar, hem organitzat un escamot (com diria en X.Novell) per anar junts a dalt de Collsacreu a disfrutar en directe del espectacle.

La trobada es el dijous a les 12'00h. amb les BTT, a la rotonda del Centre Comercial Altrium. Pasarem per C.Draper, Olzinelles, Cal Paraire i tirarem cap a la Urbanització. Els bocates i la beguda cada un porti el que li vagi bé, perque no es segur que el restaurant estigui obert. L'hora prevista del pas dels màquines es cap a les 15'30h., però a les 14'00h. començarà a pasar la caravana publicitaria. Ens la veiem.

Nota: La foto es de Reuters Tour 2008.

PROPOSTA RUTA MONTSENYENCA PEL 05/07

divendres, 3 de juliol del 2009


Hola a tots, aquest diumenge podriam pujar Coll de Ravell, esmorçar a Viladrau i tornar per Sant Marçal. Es una ruta curta, però maca i teoricament fresca. Si arrivem d'hora es pot fer un toc a Sant Celoni. Sense stress. Salut.
PD. torno a posar aqusta foto del Stelvio perque ens baixi algun grau la temperatura.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite