Nova marxa i única, l’eix

divendres, 31 d’agost del 2012

Cervera-Caldes de Malavella 154 km.
Dissabte 6 d'Octubre de 2012
Sí, sí,.. 154km seran el total de quilòmetres que es ciclaran el dia de la Marxa. Cervera serà el punt d’inici i Caldes de Malavella serà la població on s’acabarà la jornada festiva. Des d’aquí agraïm als ajuntaments d’aquestes poblacions totes les ajudes que ens han prestat per poder celebrar la Marxa.
L’encant de la Marxa serà que els ciclistes inauguraran l’Eix abans que el traçat s’obri al trànsit, a finals del 2012. Serà l’única oportunitat que hi haurà per poder pedalar a l’Eix Transversal. La carretera s’habilitarà amb totes les mesures de seguretat adients perquè la marxa sigui totalment segura pels ciclistes.
http://mcet12.wordpress.com/
http://www.facebook.com/pages/Marxa-Cicloturista-lEix/339763686100902

PROPOSTA DIUMENGE 2: VILADRAU

dimecres, 29 d’agost del 2012

Hola companys, aquesta es la ruta consensuada decidida en la ultima sortida. Bones i fresques carreteres per una zona de les millors per pedalar.

Coll de Ravell, Coll de Gomara, Viladrau (esmorzar), desviament a la dreta cap a La Fullaca, S.Julià de Vilatorta, Ctra. de Vilalleons, Sta. Eugènia de Berga, Seva, Collformic i Mortirolo en opció.
Uns 115 kms.
Sortida a les 7'30h. darrera L'Esglesia.

VOLTA AL MONTSENY

diumenge, 26 d’agost del 2012





Hola a tothom, els 12 "tractoristes" trobats a l'Esglèsia sortim amb la idea de fer una bona ruta i passar-ho bé per aquesta zona al costat de casa i per la que feia temps que no pedalavem. Sortim per la ctra. directes cap el golf de Gualba i Can Pascual on agafem el camí interior i ja iniciem una interminable pujada d’unes dues hores casi bé sense descansos fins Sta. Fe.Les diferències de cames entre alguns fa que ens dividim de forma natural i sense complexes en dos autobusos que anem reagrupant a Can Prat i Riells.

Volem omplir els bidons però la font habitual està seca; compartim l'aigua fins dalt on queden 11 kms. amb fort desnivell i la pista molt seca plena de sorrals. A canvi creuem pel paratge dels Vimaners, un regal visual que fa la pujada més agreïda.

Arribem a Sta. Fe sobre les 10 i parem a esmorzar una mica, un costum ancestral que tenen alguns...Estem animats i ens trobem bé, pel que seguim direcció Sant Marçal per lo negre, en comptes de baixar per Can Pere Poch i Campins.

Ens desviem a l'esquerra i entrem al GR5.2 que dona la volta al Massís just per sota de les Agudes i fins Fontmartina. El terreny tant sec amb zones amb molta pedra i branques seques, provoca dos punxades seguides i la trencadissa d'una patilla de canvi, tot sol·lucionat entre tota la plana major d'ingeniers beteteros presents.

Sortim a Fontmartina i pel camping tornem al GR on en un encreuament, ens tallem en dos grups, però com tots el camins porten a Roma, uns baixem per Can Gensana per la banda Campins i la resta per Can Riera Ciuret i Mosqueroles. Per aquí encara cau un altre punxada.

Finalment una ruta de luxe, sense gaire calor, completa i amb molt bon rotllo i bones cames per part de tothom. 62 kms. uns 1700 mts. de desnivell i 4 hores i mitja de feina. Seguim sumant.

Molta salut.

Nou vestuari del club

dimecres, 22 d’agost del 2012

Benvolgut soci,

Ja està disponible el nou vestuari del club i podeu fer els encàrregs a través de la web

La nova roba torna a ser de la marca Inverse ja que la gent està contenta amb el resultat que ens ha donat l’última remesa. De totes maneres si voleu probar les mides abans de fer l’encàrreg ho podeu fer al local del club (c/Santa Fe 52 de Sant Celoni) cada dimarts de 22:00 a 23:00.

Cal tenir en compte que desde el club farem la comanda el dia 22 d’Agost de tots els encàrregs rebuts i confirmats amb el pagament fet. Qui no hagi fet la comanda, s’haurà d’esperar a que hi torni a haver suficients encàrregs per tornar a fer una nova comanda.

Si teniu qualsevol dubte podeu fer la consulta al mail del club : info@ccsantceloni.com

SENGLARS D'ESTIU

dissabte, 18 d’agost del 2012




Ni la onada de calor, ni les vacances, ni la crisis, ni res; aquí no parem de pedalar.

Si la setmana pasada pendulavem pel Montnegre i Creu de Canet, avui tocava ruta per Palau-Vilamajor-Cànoves amb els indigènes de la zona, Xavi i Manolo fent de guies. Una ruta ben completa al 90% corriolera, técnica, dura en alguns trams i casi sempre per sota de les ombres on els 10 de colla ens hem fet un peeling gratuit a cames i braços, gràcies a la varietat vegetal de la zona. Com es diu popularment "haber pedío muerte" perque aixó també es BTT.
Despres de més de 40 kms. i 3 hores llargues, no ha faltat la birreta recuperadora per comentar la jugada i preparar el recorregut del proper dissabte. Toca fer kms.
Molta salut.

SORTIDA DE CARRETERA DEMÀ DISSABTE 18/08/2012

divendres, 17 d’agost del 2012

DEVANT DEL MUNICIPALS DE SANT CELONI A LES 7,30.
Ruta per decidir, però pararem a esmorçar.
A la una com a molt tard a casa.
Salut

PER LA CREU DE CANET

diumenge, 12 d’agost del 2012



Hola companys, ahir dissabte un bon grupet vem agafar els tractors per fer una ruta diferent fins La Creu de Canet, combinant pista, corriols i alguna trialera, lluitant contra moltes zones de "platja" i també contra la deshidratació. Olzinelles, Collsacreu, baixada fins Lourdes d'Arenys, paradeta a esmorzar, dura pujada fins la Creu i tornada per S.Iscle, Cal Paraire i Ozinelles de nou. Final merescut a Ca L'Eladio on coincidiem amb la colla del Verano Azul i les bicis de ctra.
Al final 3 horetes i mitja de sillin i casi 50 kms. de bona feina.
Proper dissabte repetim sortida betetera. Salut.

Tibidabo 19 d´Agost

Per problemes de llogística? ...no s´ha anat al Tibidabo el diumenge 12 ..per tant s´ha aplaçat per diumenge dia 19

Aleshores si el temps i "la autoridad pertinente lo permite "el proper diumenge al tibidabo

Aprofitant l'Agost a la gran ciutat i que no hi ha trànsit, es farà la ruta a veure paisatge urbà desde El mirador Tibidabo. Ctra. de La Roca, pujada pel Forat del Vent, esmorzar, Velodrom, La Rabassada i tornada.Sortida a les 7'00 h. darrera L'Esglèsia. Salut.

Aquesta ruta esta patrocinada per bar Eladio i s´ha planificat després de la segona ronda de cerveses......

TASTETS D'ESTIU: DIMARTS 14

dissabte, 11 d’agost del 2012


Hola companys, seguim fent rutilles pels que us vagi bé, son de manteniment de 2'5 a 3 hores per cumplir amb els horaris i obligacions vacacionals.

Ruta: per decidir.
Sortida a les 7'30h. darrera L'Esglèsia. Salut.

PROPOSTA DIUMENGE 12: TIBIDABO

dimarts, 7 d’agost del 2012


Hola companys, aprofitant l'Agost a la gran ciutat i que no hi ha trànsit, es farà la ruta a veure paisatge urbà desde El mirador Tibidabo.

Ctra. de La Roca, pujada pel Forat del Vent, esmorzar, Velodrom, La Rabassada i tornada.

Sortida a les 7'00 h. darrera L'Esglèsia. Salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite