Sortides 1 i 4 de novembre

dilluns, 29 d’octubre del 2012

Dijous dia 1 a les 10 del matí.
Diumenge dia 4 a les 8 del matí, anirem a Santa Coloma a esmorzar.
Sortirem, com sempre, darrera de l'esglesia

CRÒNIQUES

diumenge, 28 d’octubre del 2012

CRÒNIQUES: Sortides d’ entre setmana amb el companys free work, que de tant en tant ens retrobem en una bona companyia, recordant temps passats en el que sortíem mes sovint. Uns per obligacions amb els nets, d’ altres per temes diversos anem espaiant les trobades, però això també ens dona per fer mes importants les trobades.

Aquest dissabte amb alguns dels gti i dels cansalada hem anat a fer una part d’en garolera, can puig i la feixa llarga arribant a St. Fé per mullar-nos una mica.
Pel camí ens hem aturat a recollir unes quantes castanyes, dons esperem que arribi el fred aviat i serà una bona excusa per torrar-les. Hem arribat pop de la una a casa amb força fred al cos. La carretera de Sta, Fé plena de gom a gom de trinxeraires del bosc per recollir quatre castanyes. La setmana propera amb el quatre dies de festa pot ser mortal. Avui diumenge he tingut el plaer de sortir amb part del grup del club, hem anat a fer un mos a Blanes passant per Vallgorguina tal com estava previst. La pujada a Collsacreu cada un al seu aire i arribant a Sant Pol tots agrupadets fins a Blanes.
A Blanes ens trobem en Pepe Campeón i amb ell i el seu fill en Rafa i l’ Oscar tornem per la via curta. Alguns hem de complir amb les feines pròpies dels free work. Salut

Sortida dels gti-cansalada del dissabte 20 de Octubre

diumenge, 21 d’octubre del 2012

A les 7,45 quant encara es fosc, sortim 11 de colla amb les rodes grosses amb direcció al montnegre. Enfilem cap a Can draper i per una bona part del recorregut de la propera marcha pel Montnegre en acostem a esmorçar al restaurant de Sant Marti de Montegre. Per el cami una mica de boira i algunes gotes fan que arribem una mica mullats. Sortin de esmorzar anem fins a la torre del foc. Ha fet una temperatura molt bona, potser massa per la data. El terreny amb molt bon estat es ha fet disfrutar del mati. Total uns 45 kms arribant a Sant Celoni una mica mes tar de les dotze del mati. Una bona neteja a la bici i al ciclista i a dinar. salut

ON ES EN WALLY?

Hola companys, esmorzar del Club any 2000-2001.


Sense comentaris....Molta salut!

APROFITANT LA FINESTRA METEOROLÓGICA

dissabte, 20 d’octubre del 2012



Hola a tothom, tal com teniem previst, ens hem trobat 7 companys al Sot de Les Granotes sota quatre gotes, per fer una ruta combinant la cursa de Llinars, amb alguns afegits nostres i una paradeta a esmorzar al El Far. A Vilalba s'ens ha unit en Pacheco que venia de Granollers amb el cotxe.
Finalment uns 40 kms. molt variats amb algunes zones realment divertides i un terreny bastant acceptable.
Per cert, pels "floretes" que tenien por de mullar-se aquest matí, no ens ha caigut ni una gota.
Propera setmana, el diumenge, ens toca l'Open Munt Bikes a Arenys de Munt. Salut.

Sortida diumenge 21 dels "A casa no em volen"

divendres, 19 d’octubre del 2012

En vista de les previsions meteorològiques, proposo desplaçament a l'esmorzar amb vehicle de 4 rodes i sostre de xapa a qualsevol garito que serveixin animal mort i vi.

Sortida diumenge 21

dilluns, 15 d’octubre del 2012

Anirem a menjar "coca" a Llagostera.
Sortida a les 8h. darrera l'esglesia.

CALENDARI BREVETS 2013-INICIAL-

diumenge, 14 d’octubre del 2012

Dissabte 16 de MARÇ --- 200 km PLA de STA.MARIA
Diumenge 17 de MARÇ --- 200 km GRANOLLERS
Dissabte 23 de MARÇ --- 200 km TARREGA--POBLA
Dissabte 13 ABRIL --- 300 km TARREGA--POBLA
Dissabte 20 d'ABRIL --- 300 km PLA de STA.MARIA
Dimecres 1 de MAIG --- 200 km MANRESA
Dissabte 4 de MAIG --- 300 km MANRESA
Dissabte 11 de MAIG --- 300 km GRANOLLERS
Dissabte 25 de MAIG --- 400 km PLA de STA.MARIA
Dissabte 1 de JUNY --- 400 km GRANOLLERS
Dissabte 29 de JUNY --- 600 km GRANOLLERS

Setmana santa -flecha iberica----caspe o alcañiz fins yepes----


Falta la confirmació oficial tot i que creiem que no hi haurà canvis.

"

MontnegreBTT: CIRCUIT VERIFICAT

Hola a tothom, ahir dissabte un grupet de 8 companys vem fer el recorregut per verificar els temps i contrastar opinions i sensacions entre nosaltres.

 Enmig d'una zona del recorregut on es fa llenya vem tindre que salvar alguns obstacles com aquest.
En uns dies segons ens han confirmat estarà lliure el pas en aquella zona del circuit.

Dues conclusions molt clares: els boscos i els camins estan inmillorables i la segona es que...."hasta el rabo todo es toro". Montnegre 100%. Salut.


TROFEU RANDONNEUR PEL C.C.SANT CELONI

divendres, 12 d’octubre del 2012


Hola companys:
El dissabte 10 de Novembre una representació del Club anirà a recollir el Trofeu per la 2ª posició  obtinguda en el Campionat Randonneur estatal i ser presents en aquest esdeveniment. 
  

""En l’apartat “Altres premis” es farà el lliurament de reconeixements i trofeus corresponents al Campionat Randonneur 2012, aquest Campionat es a nivell estatal, te tres classificacions: Individual, Clubs participants i Clubs organitzadors. Adjunto la classificació de Clubs Participants, perqué és aqui que el Club Ciclista Sant Celoni ha obtingut un trofeu pels seus 34200 km recorreguts pels 19 socis del club que presideixes, els noms dels quals son els següents: Ramon Antonja, Josep Garcia Sanz, Xavier Mundet, Josep Maria Pla, Joan Garcia Gonzalez, Santi Abel, Pedro Gómez, Josep Pujol, Francesc Garcia, Diego Frias, Joan Canal, Ramon Comalada, Ramon Pinyol, Gerard Madi, Jordi Monrabà, Agustí Chavarrias, Xavier Puigdollers, Abel Montoro, Joan Cortines, Joan Trabal i Albert Marrodán. Serà un honor per a mi, fer-vos el lliurament d'aquest trofeu, el qual heu guanyat molt merescudament amb la persistència dels vostres associats. 
L’organització es a càrrec entre l’A.C. Randonneurs Catalunya i el Club Ciclista Planenc del Pla de Santa Maria com a club organitzador de brevets per les comarques de Tarragona. L’Ajuntament del Pla de Santa Maria també col·labora amb l'us de les seves instal·lacions.
Salut.

DIUMENGE

sortida diumengE
hora 8
LloC .darrera l´esglèsia
ESMORÇAR ----  AL EIX-CAL GABATXO----
Tornada  a decidir
km ---molts o molt pocs
punt finaL ---cal eladio

dijous, 11 d’octubre del 2012

SORTIDA DISSABTE 13 DELS XINO XANO


Anirem cap a Llagostera, Tossa, Lloret i tornarem per collsacreu.
Aprox. 120Km.
Hora de sortida: 8:00h. a la B.P.

Divendres

Divendres


si el tiempo y la autoridad pertinente lo permiten

divendres sortida per carretera

hora 8

lloc sortida darrera l´esglesia

Rat Penat és història... rampes del 23%

dilluns, 8 d’octubre del 2012


5 valents del c.c.Sant Celoni coronen les dures rampes del Rat Penat.










5 valents del c.c.Sant Celoni coronen les dures rampes del Rat Penat.

MontnegreBTT: EN PREPARACIÓ

dissabte, 6 d’octubre del 2012

Avui en petit comité, hem fet el traçat complet i ja definit per la propera Montnegre BTT. Distància 39 kms. y casi 1200 mts. de desnivell acumulat, en un moment en el que boscos i camins estan força bé, gràcies a les ultimes pluges, aixó si, sempre mantenint el pur estil Montnegre*




*Molta sensació de pujar, poca de baixar; els de la zona ja sabe-ho de que parlo. 
Salut.

Diumenge 7 "RATPENAT"

divendres, 5 d’octubre del 2012

Rat Penat, Sant Sadurni, Martorell.kmz
Aprox. 99km.
Sortida a les 7h. de la benzinera repsol en cotxe per arribar a Molins de Rei a les 8h. Hotel Ibis per sortir en bicicleta.



Dema dissabte 6 Octubre colla Cansalada-GTI, Carretera

Demà dissabte la colla dels Cansalada - GTI ens trobarem a les 7,45 davants dels Municipals de Sant Celoni. Ruta de carretera per definir. Salut

Roba 2012

dijous, 4 d’octubre del 2012


Ja tenim a la vostra disposició totes les comandes de vestuari encarregades. Podeu passar-les a recollir el proper dimarts 9 d'Octubre al local del Club (al costat de la Policia local) de 22:00 a 23:00. 

Sortida dissabte dels xino xano

Sortirem direcció breda per recollir els companys d'allà, seguirem cap a Arbucies i ens enfilarem cap a Ravell, seguirem cap a San Hilari  on farem una paradeta per repossar forces, un cop esmorzats farem una llarga baixada que ens portarà fins a Anglès i tornarem per la carretera del Mas Llunars, Salitja, viloví, Sta. Coloma i cap a Sant Celoni.
Aprx. 130-135 Km.
Hora de sortida a las 8h. a la B.P.

SELÈNIKA 2012: QUINA FEINA!

dilluns, 1 d’octubre del 2012

Hola a tothom, ahir diumenge uns quants del Club vem fer aquesta coneguda marxa de resistència amb sortida i arribada a Navarcles, molt a prop de Manresa.

Entre ells homes en punta com en Gerard, el Pedro Carbono, l'Albert Marrodán, en Trekman, el Jesus de Breda i en Jordi "el vesino" a per temps. La resta com el Diego, alguns Cabres, en Bonamusa, jo mateix, etc.a fer-la amb la màxima dignitat posible.
Els dubtes amb l'estat dels camins eren importants, però com som el que som, p'alante! I la veritat es que han estat molt millor del que pensavem.
Navarcles 7'00 del matí, 1300 cremats i 14ºC de temperatura, practicament es de nit però es veuen clarianes i 94 kms. per fer. Triem la roba i ens decidim per sortir d'estiu.

Sortida relativament tranquila i en dos kms. ja estem pujant tots molt agrupats. En Jordi s'en va i ens quedem el Diego i jo. Els homes en punta, gas a fons amb el grup capdevanter.
Fins el primer avituallament a S.Llorenç de Savall tenim 30 kms., amb un 80% en pujada, desnivells superiors al 15% i amb el terreny tou costa més avançar. Ens envolta la boira.
Del km.30 al km.45 (segon avituallament) tenim la part més dura de tota la Selènika: una pujada interminable on arribarem als 950 mts. d'alçada amb desnivells de 18-20 i fins 24% que faràn les delicies de les nostres cames. Per sort els camins en aquesta zona estan casi perfectes.
Poc a poc anem fent però jo no vaig gaire fí, i em quedo sol. Pulsacions molt altes i al km. 41 tinc rampes....i aixó no es ni la meitat; ara, no soc l'unic que camina o estira les cames en aquestes terres. El cel està casi net i podem disfrutar d'uns paisatges espectaculars.

Tinc un moment de bloqueig mental i penso en tornar per asfalt quan passem la ctra. de Castellterçol.
Al arribar al avituallament m'animo una mica, les cames van funcionant i penso que si he acabat les altres 13 vegades, aquesta no serà menys. Aprofito i engraso la cadena.
Vaig fent sense agobiar-me, em segueix adelantant gent, però deixo el tercer avituallament a Castellcir havent menjat uns orejones, figues seques i dos gots de Cola i encaro cap a Monistrol de Calders, ja amb forces renovades.

Estic al km. 70 en una zona de tobogans on les cames es tornen a bloquejar amb rampes dos o tres cops.
Caminant uns minuts les recupero, i puc seguir pedalant. "Es curiós aixó de les rampes", penso.
Del ultim avituallament al km. 80 queda la propina, una collada la de la Mussara, amb uns 8-9 kms. de pujada constant, on torno a tindre un parell de rampes més; aixó si, estic animat perque ja conec una mica el que ens queda i se que una vegada es corona, ve tot de baixada molt ràpida.
A més la Organització ens desvia per un divertit corriol d'uns 5 kms. que ens deixa un bon regust de tot el recorregut.

L'arribada sempre es un premi, on trobo als cracks tumbats al mig del pati del pavelló amb unes bones birres i en perfecte estat de revista, perque alguns "només" m'han tret casi 2 hores.
Alguns han entrat entre els 100 primers, Gerard pos.51, Pedro pos.78 i l'Albert pos. 105: quin nivell!
Dutxa, birra, recollida de diplomes i tots a compartir taula i gaudir del merescut dinar. Un plaer.
Personalment crec que aquesta edició ha sigut una de les més dures que s'han fet, comparable a la del 2006.
Dades del Garmin: 92'4 kms. 6'39 h. pedalant, 13'7 km/h. (7'12 h. total pos.621) i 2445 mts. de desnivell.
acumulat. Salut.

PD.  Felicitar com sempre a la excel·lent Organització i a la simpatia i bona feina dels Voluntaris que fan posible any rere any l'exit d'aquesta Marxa.

Sortida Diumenge 7. "RATPENAT"

Rat Penat, Sant Sadurni, Martorell.kmz
Aprox. 99km.
Sortida a les 7h. de la benzinera repsol en cotxe per arribar a Molins de Rei a les 8h. Hotel Ibis per sortir en bicicleta.



On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite