TERRA DEL AIGUA 2009

dilluns, 25 de maig del 2009
EL C.C. SANT CELONI A LA TERRA DEL AIGUA


Una bona colla de aficionats a la bici del c.c. sant Celoni ens vàrem adreçar a la propera població de Riells per participa a la Marxa Terras de Aigua.
Un dia esplendit amb una molt bona organitzacio i enmig de uns 500 ciclistes dispossat a fer-nos passar les ganes de patir.
La sortida com sempre a tota màquina, cap a Breda, Coll de Norri, Hostalric, on per els que van situats a les primeres posicions es un plaer, però als que anem per el mig del pilot, un verdader esforç de concentració, pensant en no fer caure a ningú. De totes maneres amb alguns moments vaig anar agafadet de bracet amb al Maurici, amb el que no vàrem caure de miracle. Immediatament desprès del ensurt, la felicitació dels companys que ens veuen des de al darrera i que donen gràcies a que no hagim fet un bon piló.
A la recta de Hostalric fins a Palau una marcheta de 35 a 40/hora, amb comoditat i gaudint del soroll de les máquines, ben netes i pulides per l´ocasió.
A Palautordera, ja tot-hom agafa la posició que li ha estat donada per el seu estat de forma, i cap amunt. Sta. Helena, Sta. Fé, sant Marçal (som terra de Sants), a Sant Marçal una caiguda de uns quants, sense noticia de ferits importants.
Baixem a tota máquina cap a Viladrau, per cert, hi ha alguna noia, que a les baixades no es que no.
De Viladrau cap a Sant Sadurni de Osormort (mes Sants) i cap a la pujada de 9 km. Que ens apropa a Sant Hilari. Prenem un mos amb en Jaume Gener, i Cap Arbucies, Coll de Norri, i per fi a Riells.
Ja hem vist que alguns companys estan baixan, i altres els trobarem que arriban quant nossaltres baixem.
Uns cansats, altres contents, i altres esperan noves fites de la nostra afició la bici.
Enhorabona als organitzadors de la marxa i als col-laboradors, ja que amb ells, es possible gaudir de un bon mati de ciclisme.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite