MAASAIADA !!!! PUJADA AL TURO DEL HOME

divendres, 23 d’octubre del 2009

La mirada d´un espectador .

Vaig aviat, sembla que farà un bon dia, son las 5 de la tarda, però serà molt especial.

Arribo al final del carrer on ens trobarem amb les altres persones que volen venir. Els organitzadors ja estan al aguait, amb el seu peto, per dirigir-nos cap al lloc de sortida.
Amics, coneguts, veïns, tots amb el mateix esperit.
Uns amb la prima i altres amb la gruixuda, tots amb el seu llum, alguns nou, no havien anat mai de nit, però avui ho farem.
Firmem en el llibre de algunes de les fotos que amb molta il·lusió algú ha posat com a petit record. També uns escrits que surten del ànima. Potser ho podríem fer millor, però es el que surt en aquest moment tant important.

Ens apropem al Jordi la seva dona Sílvia i la Sara per dir quelcom que no ens surt, però els ulls ja ho diuen tot. Alguns no poden, no volen molestar , fan com si no hagués passat. Es respecta aquest dia tant important ja hi haurà ocasions per comentar-lo.

La Laia i la Joana també esta a punt per la sortida amb el control de la seva mare de aquest dia tan especial.

Tot seguit sortim cap a la Plaça de la Vila, on tantes estones hi passava amb les seves estimades i amb molts del que anem a la marxa.

La Sara, controlant, que tot surti bé, amb un somriure d´orella a orella, agraint a tort i a dret la presencia de tots.
Parlaments, fotos, gralles, minut de silenci i arrancada cap a la Carretera Vella, primers aplaudiments en ruta. Nus a la gola.

La Sara, las nenes i els amics mes propers al front de la comitiva. Les nenes volen ser las primeres a cada pujada, com al pare, força, Gas a la burra…….

Donem la volta per una bona part del poble i més aplaudiments espontanis (glup) , seguim. Deixem les nenes amb la seva mare i enfilem cap al turò.

La Sara pedala a tot bolero, rient, i gaudint de la companyia. Primera parada a Mosqueroles, alguns ja els hi a costat seguir el ritme de costellada.
Hora de canvi d´oli i seguim fins a La Costa. Aquí ja ens tenim que esperar una mica més, dons la voluntat es molta però les forces no tantes. La temperatura es mes agradable i l´espera no es fa tant llarga.

Seguim fins al encreuament del Turó on l´espera ja es una mica mes dura, dons ja es de nit hi el fret comença a passar factura. He perdut de vista a la Sara, segur que ja es amunt.

Sortim dels últims, dons coneixem el pa que hi dona la pujada fins a dalt, Manquen 4 km. Per arribar i de sobte trobem a la Sara a peu, pagant com no l´esforç de tots aquests dies, les emocions, el neguit, el dolor ………

Va Sara anem, que ja falta poc, puja, bufa, sua, riu, endavant.

Passem per el pàrking sota l´ Estelada amb els ànims de tots el acompanyants que han vingut amb cotxe.
Mes endavant las ombres dels que pujan a peu, fins hi tot alguna llum fantasma que baixa a veure si ja hi som tots.
La llum al casc i l´altre al manillar dona una sensació irreal del que et ve de cara, seguim, sols manquen dos quilometres, bufa, sua, riu, segueix, endavant, sempre endavant, ara un pedal ara l´altre tal com ell voldria. Gas a la burra………

Fred, molt de fred, tremolem, però per fi ja arribem, els amics, coneguts i veins , saludant amb eufòria, va Sara que ja hi ets, riu, saluda, bufa i tremola. Ja hi som. Hem arribat, la cloenda acaba de començar.

Com ell deia

MOLTA SALUT !!!!

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite