Ma dove e il sole? Sortida 17 de Gener

diumenge, 17 de gener del 2010

A on està el solet?, de fet per Anglés no l'hem trobat, en fi vaja cap de setmana ennuvolat, lleig i plujós, però com som uns malalts "gas a la burra".




En Josep Maria, l'Andreu, l'Avi, l'Olivé,en Bador,en Miquel el music, en Francesc G., en Jose Cube, el Diegor, en Maurici i jo (que no tenim foto)....quina penya!






Avui els 10 que erem hem sortit per anar fins a S.Martí Sapresa a fer una rodada per anar preparant les armes i es clar, un esmoçaret al "Rest. El Lloro" on hem estat molt ben atessos, eh?
Allà ens esperava en Francesc Garcia que ha sortit devant nostre, ja que acava de retornar a la activitat del pedal, casi com el secretari Pepe Mari, i un nou company l'Andreu que en unes sortides ja anirà prenent la forma.

Després del "comercio i el bebercio" uns hem continuat per tancar el bucle cap a Anglés, Estanyol i Sta. Coloma i altres han desfet el cami de l'anada.
Curiosament degut a unes punxades d'aquests ultims ens hem acabat retrobant casi a S.Celoni a l'alçada del Aymar.
Entremig, a Riudarenes, ens hem trobat dos elements sospitosos anomenats Lluis i "Pantani" que estaven fent algo, encara que el Lluis a acabat unint-se a nosaltres a Massanes.

Finalment uns 107 kms. i unes 3 hores i mitja de pedal a un ritme molt constant (molta part de culpa la te l'amic Maurici) i bo per anar cremant Kcal. Salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite