CRONICA ESTENALLES 1 D'ABRIL

dijous, 1 d’abril del 2010

Avui a les 7 del matí (JA SON GANES...) ens hem trobat 7 de colla sota la lluna (encara que soni romantic no ho ha sigut)amb la idea prevista de fer la pujada a La Mola desde la part que normalment no veiem, es dir desde Navarcles.
L'Avi Garcia, en Francesc,en Cuqui,Jordi Pino, Carles de Gualba,en Diego i jo hem sigut els afortunats de fer un bon dia de ciclisme a pesar del temps.
A primera hora la jornada prometia amb sol i nuvols però a La Garriga ja hem vist que la cosa no millorava, així que el fred i el vent ens han fet companyia; i sort que no ens hem mullat de pels, ja que a partir de Caldes de Montbui tot estava moll.
La primera part ha sigut de Cánoves a S.Feliu de C. i fins Moià on hem parat a fer un bocata rapid i a escalfar els peus. Desde aqui fins Navarcles la carretera pica un pel avall i aixó ens ha ajudat a menjar kms. sense esforç.
El Coll d'Estenalles (alt.870 mts.) comença només sortir del poble; es un port llarg de casi 22 kms. i que te zones del 4-5%, passem per mig de Talamanca i no te rampes que passin del 8-9% però que van afegint desgast a les cames, amb uns 4-5 kms. finals que ens donen una imatge espectacular de La Serra de L'Obac.
Finalment unes fotos a dalt, baixada fins Matadepera on en Francesc ha trencat un radi i la llanta Rolf ha quedat bastant desviada; tant ell com en Pepe han tingut que buscar una botiga de bicis per solucionar-ho, per finalment tindre que ser "rescatats" en cotxe.
La resta hem continuat cap a Castellar,Sentmenat,Caldes i Granollers fins S.Celoni per la ctra. antiga de sempre.
Finalment 6 hores i mitja de pedal, 167 kms. i 2450 mts. de desnivell amb bones sensacions.

Estenalles

2 comentarios:

KUKI ha dit...

SORTIDA MACA I LLARGA,ENCARA K AMB GANES DE CONTINUAR PEDALAN..PERO ES TARD I EN DE DINAR.BON RITME I MOLT BON ROLLO....FINS LA PROXIMA..300...

Joan Garcia "rally" ha dit...

Kuki, Kuki,no siguis dolent que els 300......mister, que es 300? (com diria Messi). Salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite