CRONICA RUTA GUILLERIES

dissabte, 24 d’abril del 2010

Be, avui el matí ha començat be, fresc però amb sol, tema important quan un ha d'anar a fer pujades per la millor zona que tenim als voltants de "SanCe".
Ens hem juntat uns 15-16 que ordenanada i tranquilament hem fer els Coll de n'Orri i el de Ravell sense incidencies. D'aqui hem fet Gomara i cap a Viladrau on hem tornat a invadir una tradicional pastisseria, on per cert, alguns hem tastat el xuxo de nata, arrivant a la conclusió per unanimitat que el de crema es el millor.
Aqui en Francesc ha seguit ruta a fer kms. i la resta a La Fullaca i Osormort, on al pasar per sota del viaducte ja es veu tot remogut per l'ampliació del eix. No se com faran l'ampliació del viaducte però aixó ja ho veurem mes endavant.
Pujada a Collsaplana per Osormort on en plena batalla de pulsacions anaerobiques l'Oscar a fet un afilador i s'ha estirat per terra un parell de minuts a descansar
( molt hàbil Oscar!), però gràcies, que també ens ha anat bé a tot el grupet capdevanter!
Reagrupament al cruce de dalt, per seguir cap Els Cortals i Ravell on 6 elements han tirat a Arbucies i els altres vuit hem decidit repetir Gomara i gratar les rampes de Sant Marçal i Sta. Fe aixó si, mirant al cel perque un núvol ens prometia dutxa.
Finalment 115 kms. casi 5 hores de sillin amb 2.350 mts. de desnivell i sense pluja...salut.


2 comentarios:

Trekman ha dit...

Bona nit companys!!!
Sóc Trekman, el noi que avui, per primera vegada, ha pujat en una bici de carretera per compartir patiment amb vosaltres.
Bici es igual a patiment, aixó ho tinc clar. Avui he aprés que...
Com diu la campanya publicitaria...
"La potencia sin control, no sirve de nada". Graciès per la lliçó i ... espero continuar aprenent amb vosaltres.
Fins aviat!!!

Joan Garcia "rally" ha dit...

Per nosaltres cap problema, has aguantat bé casi tota la sortida, però S.Marçal es rematador sino queden forçes. De totes formes ja sabem que amb la BTT ets un maquinilla, i fent uns kms. mes amb la "flaca" et posaràs a tope.
Fins la propera.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite