LA XINO XANO, TROBADA D'AMICS

dissabte, 31 de juliol del 2010




Ahir nit tal com haviem fet altres estius amb en Xavi, varem fer la Xino Xano, la trobada d'amics, la benvinguda a les vacances i a l'estiu, etc., tot per disfrutar d'un entorn privilegiat amb la companyia de una bona colla que estima la bicicleta tant o casi tant com la estimava ell.

A nivell "esportiu", una fina pluja al inici i un Turó tapat, semblava que no volia ser el dia, però l' agradable temperatura i el bon humor general s'imposaven i així tots cap a dalt al ritme Xino Xano.
Despres de fer els reagrupaments de Mosqueroles i La Costa, a Fontmartina ja es divisava l'antena del Turó: bona senyal, tot ben despejat i sense núvols.
Al cim cap a mitjanit i a 13ºC, canvi de roba, bocata, xerrades i avall per Sta. Fe amb els ulls ven oberts perque la carretera era humida i bruta en alguns trams.
Com incidents tant sols algunes punxades i res mes.

Una salutació a tota la variada colla que va pujar i als que per una o altre raó haguessin volgut estar i no els va ser posible.
Fins la propera companys!
Molta salut, gas a la burra i sort a les carreteres!!!

1 comentarios:

Pere :-) ha dit...

Hola a tots!! Sóc el Pere de Coll de Nargó (Alt Urgell) !! Ieep!! Quina sortida tant xula!! Va estar molt bé, per a mi va ser una gran experiència!! Ara la pujada..ostres déu ni dó quines costes que teniu a St. Celoni!! Ufff!!
Bé, xino xano i fins un altra!! Una abraçada!

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite