CRÓNICA DE LA BISBAL

dissabte, 26 de març del 2011






Hola a tothom, aquest matí a les 7'30 h. una quinzena de colla hem començat la ruta llarga prevista per sumar fondo y kms. previs a brevets i marxes ja properes.
Teoricament tenia que sortir el sol, però el sr. Llorenç no ens ha fet companyia fins Maçanet quan ja estavem de tornada.
Rodant agrupats fins Llagostera, ens hem desviat direcció Romanyà i Calonge, on tocava superar un engantxós collet. Menys mal que la tranquilitat de la carretera compensa. Aqui l'Olivé ha sigut el protagonista amb la primera punxada del dia.

Després de la baixada fins Calonge, al centre del poble ens hem avituallat a una pastisseria, on hi havien uns xuxos oliosos que alguns hem estat digerint fins Sta. Pellaia...

De Calonge a La Bisbal superem sense problemes La Ganga un coll curt, distret i sense dificultats. Arribats al punt més llunyà de casa, iniciem el retorn per una de les meves carreteres preferides, la de Sta. Pellaia, que ens porta a Cassà travessant Les Gavarres primerament per una vall i de seguit, un coll molt agradable de fer, aixó si, el doble de llarg que La Ganga.
Amb els ingredients de avui, com una bona colla, un ritme homogeni, carreteres sense trànsit, colls sense trampes, relleus, el resultat es un bon dia de ciclisme d'aquells per repetir.
Finalment prop de 160 kms. casi 1600 mts. de desnivell i 5 hores i mitja agafats al manillar.
Com veie-ho,..ningú entrena. Molta Salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite