MONTNEGRE BTT: JA US HEU TRET EL FANG?

diumenge, 13 de novembre del 2011

Hola companys, aqui hi han més fotos de la Pedalada, fetes al voltant del km. 11 al final d'un rampot una mica heavy. Just abans de que ens caigués un "plujim dispers i suau" que només ha durat 3 o 4 hores...

A pesar de l'aigüa i de la enfangada, agreir molt el bon humor general, el bon ambient i especialment la col·laboració de participants i voluntaris, la feina feta als controls i avituallaments, la paciència dels acompanyants, el recolzament dels motoristes, colles de caçadors, la presencia de la Creu Roja i la Guàrdia Urbana, l'Ajuntament i la Diputació, i també als propietaris de boscos i masies que haviem de creuar.

Perque en dies així toca adaptar-se i ser positius, però especialment gràcies a tots els que abans de la sortida i sota la pluja heu descarregat les bicis dels cotxes, i us heu possat a pedalar pel Montnegre.
Ens veiem al 2012!!!
Molta salut.


6 comentarios:

Txus ha dit...

Bon dia,

oi que no hi va haver control del temps final?? hagués estat xulo saber el temps que cadaú va trigar en acabar la cursa, així com també comparativa. Entenent la no compteició d'aquesta marxa. hagués estat xulo. QUin va ser el motiu? entenc que la pluja, oi??
salut! Txus - Dorsal 501

Xavier ha dit...

Hola Txus, com bé saps, la filosofia d'aquesta marxa es la d'una sortida d'amics no competitiva.
L'idea es que tothom s'ho prengui com més li agradi, ja sigui anant al màxim o bé anant amb la colla gaudint de la natura que ens ofereix el Montnegre.

Encara que potser no ho sembli, ahir hi va haver mes de 70 persones trevallant per dur a terme la Montnegre BTT i si volguéssim cronometrar la marxa, necesitaríem encara mes gent. Això no es fàcil d'aconseguir, ja que tothom col.labora sense rebre res més a canvi que la satisfacció d'organitzar un dels esdeveniments esportius mes concorreguts a la nostra vila.

Com a organitzador, prefereixo invertir tota aquests col.laboradors en la seguretat de tots els ciclistes participants ennloc de cronometrar. Crec que si disposes de 10 persones mes, les utilitzaria en posar mes controls.


Gracies Txus per la participació a la marxa i també pel teu comentari. Espero tornar-te a veure en la edició del 2012 !

JORDI M. ha dit...

Tota la colla dels Jabali Bikers de Sant Cebrià de Vallalta felicitem a l'organització per l'esforç fet en un dia tan complicat com diumenge,per el recorregut tan benparit que ens veu fer gaudir i per aguantar el tipus sota la pluja.
En quan a les clasificacions, som molt coneixedors de l'esforç que comporta, doncs nosaltres les fem a la nostra,peró respectem la vostra filosofia perque realment es un esforç fer-ho i sempre es colen errors inevitables si no tens molt mitjans tecnics i comporten hores de feina post pedalada.
Fins la proxima edició,mirarem d'anar més senglars.

Anònim ha dit...

hola ,
els bicivoladores de sant andreu de la barca, volen felicitar a l'organització que sempre en tot moment van estar al servei dels ciclistes amb la millor de les sonrises. I tot això malgrat el dia que feia.
La veritat és que era la primera vegada que anàvem a sant celoni a fer la pedalada i ens vam sentir com a casa. De segur que aquesta pedalada ja està marcada en vermell en el nostre calendari. L'any que vé si tot va bé,ens tornarem a veure.
felicitats

Xavier ha dit...

Gràcies als senglars i als bicivoladors per les vostres felicitacions a l'organització, pero realment ens hem de felicitar tots plegats perque les condicions meteorològiques van ser dures per tots i tot i així mes de 600 ciclistes van pendre la sortida sense lamentar cap incident greu.

Gràcies a tots la Montnegre BTT va a tornar a ser un èxit.

arnau i xavier ha dit...

Hola a tots,
Podeu aprofitar les galeries de fotos penjades on cadascuna de les fotografies té el seu historial amb el que podreu veure els temps a cada punt on us veieu. No es una llista de classificacions pura i dura però us pot servir per tenir una ideia de com us ha anat.
Salut bttros i fins la propera.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite