PER ARENYS I CREU DE CANET AMB ELS TRACTORS

diumenge, 15 de gener del 2012Hola companys, bon matí de BTT ahir escapant cap a la zona del Maresme per saltar-nos una mica el fred de les primeres hores. Una vegada ens hem acostat a Collsacreu hem passat dels -4ºC als 0ºC i a +5ºC de seguida. Un bon corriol de baixada fins Lourdes on havia un bon avituallament.
Dura pujada d'Arenys de Munt cap a la Creu de Canet i baixada per un divertit corriol fins la ctra. de S.Iscle, per tornar a pujar cap a Can Poliva, i la volteta pel Montllorer ha estat la part més intensa de la ruta.
Finalment un recorregut molt variat i complet de 42 kms. i més de 1.300 mts. de desnivell que ens ha deixat amb bones sensacions i confirmant "que no estamos tan mal, hombre!!"
L'anècdota del dia ha estat l'incendi de la xemeneia al restaurant de Lourdes que han tingut que apagar amb extintors perque no es parava.
Salut.

2 comentarios:

Trekman ha dit...

Bones companys!!!
Bona ruta i bona companyia...
Segur que m'hauria agradat. Jo ja que l'altre dia no us vaig poder acompanyar a fer "El Senglar" ... M'he castigat i he anat al Pla de la Calma ... Passant per Terres Blanques, Can Quintana (Amb Parada jajaja) EL Castanyer d 'Cuc, pujada per Palestrins al Samont (la pujada duríssima ...) El turó del Sui (patejant. ..) el Pla de la Calma i baixada per les piscines cap a casa ... Una penitència! jajaja. Gairebé 60 km i 1600 mtr + ... Mira que som masoques! Seran els nervis pel sorteig de demà per a la QH???jajaja
Sort a tots els que finalment es van preinscriure!
Salut ... Companys!

Joan Garcia "rally" ha dit...

Ja saps Treckman, aqui no parem, encara que vosaltres tampoc, perque la ruta que heu fet avui, es un bon turronet.
El proper cap de setmana es posible que fem la Hivernal de Palau. Veurem que es decideix al final.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite