SORTIDA XINO XANO: ELS ÀNGELS

dissabte, 31 de març del 2012




Hola a tothom,
Avui dissabte la grupeta Xino Xano formada per 15 companys de diverses nacionalitats "palautorderencs, celonins i bredencs" ens hem trobat primer a la BP i després a la recta d'Hostalric, per fer la ruta prevista per Les Gavarres. A aquesta hora fa fred, peus, mans i orelles son uns detectors infalibles i com el sol encara racaneja, toca aguantar.
Al quart d'hora de pedalar un parell de punxades, resoltes rapidament i cap a Riudellots, Cassà i Quart punt d'avituallament triat.
Uns a fer bons bocates, altres un troç de coca de mig pam d'alçada i unes llaunes, tot a un preu excel·lent.
Sortim per la carretera direcció Girona a fer la pujada a Els Àngels, uns casi 11 kms. "tendidos" on inclús hi a una zona intermitja que fa baixada i amb desnivells entre el 4 i el 7%.
Reagrupament a dalt i a fer la baixada, per cert bastant desgadable pel mal asfaltat i amb restes de gravilla; menys mal que a Madremanya ja tenim bon asfalt per tota la resta del matí.
A Monells desviem a S.Sadurní de l'Heura i amunt, a fer la sempre agradable pujada a Sta. Pellaia. El sol ens toca de ple i ara ja fa calor. Uns de mig estiu, d'altres d'hivern però es el que toca en aquesta época. S'organitzen uns quants autobusos i cadascú agafa ticket lliurement.
Tornem a reagrupar, baixada fins Cassà on fem una paradeta per hidratació, d'aquí a Caldes de Malavella i pilot automàtic cap a Hostalric, on el vent de cara habitual ens espera per rematar les cames, sobretot als que anem faltats de kilòmetres.
Ens despedim dels catxondos de Breda i la resta a rematar la feina amb premi opcional a Ca l'Eladio.
Finalment 140 kms. una mitja de 28 km/h. en una ruta per una zona tranquila i molt verda en aquesta época de l'any, amb bona companyia i el bon humor que no falta mai.
Salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite