CRÒNICA DE PLOURÀ O NO PLOURÀ: S.FELIU G.

dilluns, 4 de juny del 2012




Hola a tothom, un dia estrany ahir al menys als inicis de la ruta. Una previsió meteo dolenta, cel tapat, la son d'algú que empalmava sortint de la fàbrica, cames cansades de la sortida de dissabte per si plovia el diumenge, en fí, un coctel perfecte per no trobar un ritme regular fins casi bé Caldes de Malavella. O sigui l'estil Pancho Villa a ple rendiment. I aixó que només erem 9 de colla, menys mal que al final hem aconseguit sincronitzar les pedalades.
Arribats a l'avituallament de Llagostera amb una mitja de casi 32, ens trobem amb el Pepe (l'avi) i poc després amb en Vador que estava de "stage playero" a Platja d'Aro.
El pa de coca, les truites variades, butis, refrescos ensucrats i els cafés vs cigaló acompanyen la tèrtulia i el catxondeo.
Seguim la ruta prevista 8 companys direcció Sta. Cristina d'Aro i S.Feliu de Guixols on prenem la linea de la costa pels puja-baixa del Massís de Cadiretes i els especaculars penya-segats a mar.
Al encreuament de Sant Grau fem una petita parada i ens despedim d'en Vador que torna al seu stage de Platja d'Aro.
Anem fent i a Blanes en Pepe tira directe per Hostalric, la resta amb el tandem motoritzat format pel Francesc i en Mauri seguim per la N-II fins Sant Pol, ben acompanyats per vent a favor, no molt, però suficient per deixar-nos rodar a més de 40 km/h. amb el ganxo possat.
Per S.Iscle anem fent agrupats a buscar el "desconegut" Collsacreu, que evidentement vem fer cadascú a la seva donat les diferències musculars d'uns i altres.
Ens reagrupem a dalt i en només 15 min. estem entrant a S.Celoni, a recollir el premi del dia: la birra a Cal Eladio perque la hidratació es bàsica i imprescindible.
Finalment 145 kms., més de 5 hores de feina, cap incidència, ni rastre de la famosa pluja que amenaçava. Salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite