MOLTES GRÀCIES A TOTS!!!!!

dimecres, 4 de juliol del 2012





Hola companys:
Crec que no cal dir res més, la colla de casi 170 ciclistes que vem pedalar aquest diumenge i d'altres companys que volien ser-hi però per una o altre raó no els va ser posible, dona una idea de la força i solidaritat que tenim la gent quan la causa val la pena.
Tanta la ruta de BTT com la de carretera es van fer sense incidències, a excepció de la mica de pluja que va deslluir la excel·lent paradeta que ens van montar els voluntaris de la Creu Roja.
Gràcies de veritat per la vostra assistència, sobretot als que no sou de la zona i que us va tocar el despertador abans de la sortida del sol.
Agreir també a les colles que pels seus blogs i webs van promoure la iniciativa (Jabali Bikers, Les Franqueses, Open Natura, btt A saco, Gbiker, Bicivoladores, Club Concordia, Espai Bike, Sortit's &Bike, Macumbikers, Germans del Carmel, Triatló Baix Montsey, EC Malgrat.`, etc. ) i menció especial als Cabres del Montnegre per la feina de disseny del recorregut i ajuda desde el primer moment. Molta salut.




2 comentarios:

MASTER ha dit...

Els Cabres de Montnegre valorem molt positivament l'ideia de la Creu Roja que a travès del CC Sant Celoni, montar una pedalada i tambè aquest per confiar amb nosaltres per marcar l'itinerari i guiar a quasi 170 Bikers. A estat un privilegi i un plaer per la nostre part.

Donem les gràcies a tots els assistents per què sense aquesta colla de bojos per la bici, no seria possible.

Trekman ha dit...

Bona nit companys ...
Ja sabeu, que aquest món de la bici, té alguna cosa especial ...
I que el fa diferent ...
Per mes que se't desenvolupi la vena competitiva, la base sempre és entorn a la solidaritat.
Es demana ajuda ...
Si ens és possible ... Perquè no donar-la!
Salut i pedals a tots ...

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite