VOLTA AL MONTSENY

diumenge, 26 d’agost del 2012





Hola a tothom, els 12 "tractoristes" trobats a l'Esglèsia sortim amb la idea de fer una bona ruta i passar-ho bé per aquesta zona al costat de casa i per la que feia temps que no pedalavem. Sortim per la ctra. directes cap el golf de Gualba i Can Pascual on agafem el camí interior i ja iniciem una interminable pujada d’unes dues hores casi bé sense descansos fins Sta. Fe.Les diferències de cames entre alguns fa que ens dividim de forma natural i sense complexes en dos autobusos que anem reagrupant a Can Prat i Riells.

Volem omplir els bidons però la font habitual està seca; compartim l'aigua fins dalt on queden 11 kms. amb fort desnivell i la pista molt seca plena de sorrals. A canvi creuem pel paratge dels Vimaners, un regal visual que fa la pujada més agreïda.

Arribem a Sta. Fe sobre les 10 i parem a esmorzar una mica, un costum ancestral que tenen alguns...Estem animats i ens trobem bé, pel que seguim direcció Sant Marçal per lo negre, en comptes de baixar per Can Pere Poch i Campins.

Ens desviem a l'esquerra i entrem al GR5.2 que dona la volta al Massís just per sota de les Agudes i fins Fontmartina. El terreny tant sec amb zones amb molta pedra i branques seques, provoca dos punxades seguides i la trencadissa d'una patilla de canvi, tot sol·lucionat entre tota la plana major d'ingeniers beteteros presents.

Sortim a Fontmartina i pel camping tornem al GR on en un encreuament, ens tallem en dos grups, però com tots el camins porten a Roma, uns baixem per Can Gensana per la banda Campins i la resta per Can Riera Ciuret i Mosqueroles. Per aquí encara cau un altre punxada.

Finalment una ruta de luxe, sense gaire calor, completa i amb molt bon rotllo i bones cames per part de tothom. 62 kms. uns 1700 mts. de desnivell i 4 hores i mitja de feina. Seguim sumant.

Molta salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite