PEL PEDREGAR: AL PLA DE LA CALMA

dissabte, 15 de setembre del 2012




Avui els sis de colla que hem fet aquesta dura ruta, podriem poSsar una constructora amb la quantitat de pedres que hem trepitjat.

Amb la fresca del matí deixem Palau i ja pica amunt. Una trucada d'en Lluis que ens esperava a la rotonda, ens fa tornar enrere un troç per trobar-nos.
Tots agrupats, enfilem cap a Terres Blanques xino-xano, i d'allà cap a la heavy Palestrins-Coll d'Uixola amb desnivells que arriben al 24% i pedres per aburrir. Caloreta i bon sol.
A dalt, paradeta. Estem a uns 950 mts. d'alçada on fem un platan i alguna barreta; per devant queda lo pitjor però primer hem de perdre més de 400 mts. de desnivell per anar a buscar la pujada a Vallforners, que comença al final del pantà. e baixada a l'alçada de Can Quintana una punxada; normal tal com estàn les pistes.
Deixem la casa de Vallforners per les seves dures rampes i a bon ritme, anem fent els 9 kms. que ens porten de pujada constant fins El Pla de La Calma, a uns 1250 mts.
Avui s'està bé aqui dalt, fa un dia net, el paisatge es espectacular i hem sobreviscut fins ara a la ruta. "No estamos tan mal".
Decidim baixar pel Molar perque ens deixa més avall, en comptes de la pista de La Castanya. Més pedres i pols, en alguns punts com si haguessin tirat talc. Un tall en una coberta nova ens obliga a reparar de nou; en el fons s'agreieix i aprofitem per descansar braços i frens.
Res més, de les piscines del Montseny entrem a la ctra. de Collformic i de seguida ja som a La Nau, parada casi obligada per fer una birra i treure'ns la pols dels camins.
Més de 4 hores i mitja, 67 kms. i un desnivell molt proper als 1800 mts. Salut.

1 comentarios:

PEDRO ha dit...

35 guyrese...per començar...ningu entrena, ...ara...dius "que no estem tan mal"...jo ya no se creure!!

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite