TROFEU RANDONNEUR PEL C.C.SANT CELONI

divendres, 12 d’octubre del 2012


Hola companys:
El dissabte 10 de Novembre una representació del Club anirà a recollir el Trofeu per la 2ª posició  obtinguda en el Campionat Randonneur estatal i ser presents en aquest esdeveniment. 
  

""En l’apartat “Altres premis” es farà el lliurament de reconeixements i trofeus corresponents al Campionat Randonneur 2012, aquest Campionat es a nivell estatal, te tres classificacions: Individual, Clubs participants i Clubs organitzadors. Adjunto la classificació de Clubs Participants, perqué és aqui que el Club Ciclista Sant Celoni ha obtingut un trofeu pels seus 34200 km recorreguts pels 19 socis del club que presideixes, els noms dels quals son els següents: Ramon Antonja, Josep Garcia Sanz, Xavier Mundet, Josep Maria Pla, Joan Garcia Gonzalez, Santi Abel, Pedro Gómez, Josep Pujol, Francesc Garcia, Diego Frias, Joan Canal, Ramon Comalada, Ramon Pinyol, Gerard Madi, Jordi Monrabà, Agustí Chavarrias, Xavier Puigdollers, Abel Montoro, Joan Cortines, Joan Trabal i Albert Marrodán. Serà un honor per a mi, fer-vos el lliurament d'aquest trofeu, el qual heu guanyat molt merescudament amb la persistència dels vostres associats. 
L’organització es a càrrec entre l’A.C. Randonneurs Catalunya i el Club Ciclista Planenc del Pla de Santa Maria com a club organitzador de brevets per les comarques de Tarragona. L’Ajuntament del Pla de Santa Maria també col·labora amb l'us de les seves instal·lacions.
Salut.

3 comentarios:

PEDRO ha dit...

..pepe campeon..OLE,OLE Y OLE seguto que a todos de grande quisieramos ser comel el....

ruben garcia ha dit...

A la llista cal afegir en traval i en Marrodan

Joan Garcia "rally" ha dit...

Es veritat, no els han possat. Els afegeix-ho.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite