EL PONT BTT: MONTNEGRE, LA ROCA, B&GREENS

diumenge, 9 de desembre del 2012

Hola companys, un llarg, solejat i fred cap de setmana amb la glaçadeta matinal habitual, no ens podia deixar al sofà. Us faig un petit resum: 


Dijous:

Sortida pel Montnegre, mig improvisada on l'interés principal era fer una volteta i esmorzar per entrenar les properes festes nadalenques. Ens vem trobar 11 elements que per Olzinelles i Collblanc vem arribar a Sant Martí de Montnegre, on a l'avituallament ens van fer una bona apretada amb el preu de la teca. 
Per refer-nos baixada directa pel GR5, una pujada heavy del 30% que ens portava sota el Montllorer (a peu per la cantidad de fulles i pedres molles) i rematant baixada per la trialera de la Prohibida combinada amb una variant d'en Manolo que ens portava a l'Autopista.

Dissabte: 
Ens juntem 8 companys i amb els cotxes, cap a Sta. Agnés de Malanyanes, on prenem el traçat de la Prehistorica 2012 al que li anirem fent algunes variacions que ja coneixem. Esmorzar a la Urbanització de Sant Carles, recomenable, rapid, bo i preu molt correcte.
Ens va sortir un recorregut divertit de 30 kms. i 1.000 mts. de desnivell, aixó si, de cert nivell tècnic i fisic però dels que et deixen un molt bon gust de boca. Per repetir un altre dia sense dubtar-ho, perque aquesta zona es un parc d'atraccions pels bikers.


Diumenge:
Avui els companys d'aquesta colla de Sant Celoni, Els Blacks and Greens, havien organitzat una "quedada betetera", i uns quants de nosaltres hem volgut acompanyar i rodar amb l'ambient de la trobada. 
A les 8'00h. del matí eren de l'ordre de 90-100 bikers de diverses colles com els Cabres, els Macumbikers, els Bikesteros i altres, gent del Maresme, del Vallés, de Tordera, etc.etc.
El traçat ha sigut pels voltants d'Olzinelles i Montllorer,
variat i apte per tothom, ens ha permés gaudir del bon estat dels camins i fer-nos pasar la glaçada persistent a aquelles hores.
L'esmorzar, montat a La Granota a Sant Celoni, era el punt final del recorregut de pedals i el inici del "comercio i el bebercio".
Felicitar als Blacks&Greens per la capacitat de convocatoria i la motivació en organitzar un esdeveniment d'aquests, que sempre te la seva feina. Salut.


On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite