dissabte, 20 d’abril del 2013Avui ens trobem a las 7:30  a la BP. feia força fred 4,5º marcaba el termometre. Erem uns 16 de colla, per el cami recollim uns quants companys mes, total ens juntem uns 20 anem dirección llinars on algú ja es queixa perque anem per dins i no per la variant però com diu algú la ruta es la ruta. Arribem a l'atmella, ens acomiadem d'alguns companys que tornan cap a casa per diferentes obligacions.
Arribem a la primera pujada del dia i cada un agafem el nostre ritme , reagrupament a Sant Feliu i cap a sant Llorenç on parem a repossar forces. seguim en direcció monistrol de calders, però sense arribari ens desviem cap a granera, passem las duras rampes de granera on cada un fa el que pot. A Castelltersol ens despedim de uns quants companys mes.
Passem Moia i pujem cap a la pullossa, reagrupament a dalt i cap a tona a fer la barreta,el gel...... per poder afrontar el últim port puntuable del dia, el nostre estimat collfurmic, on un cop coronat decidim anar directa cap a casa ja que es massa tard per pujar el mortirolo.
Total un dia magnific, una mica de fred en alguns moments, quasi 150Km i un desnivell de 2500m.

Salud i fins la setmana vinent.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite