BUCLE AL CORREDOR I CREU DE CANET

dissabte, 31 d’agost del 2013



Hola a tohom, avui erem set els que hem pogut cumplir perfectament amb la ruta prevista, molt variada per cert, combinant corriols, senders, pistes, tant de pujada com de baixada, rodejats de bardisses, arrels, platges, sauló, recs secs, un esmorzar de plat al Far i un final al santuari de la hidratació. En fí, tots els ingredients necesaris per tornar a casa contents i satisfets de la feina feta.

El recorregut ha estat dividit en tres parts: la primera fins a Can Guinart (El Far) a esmorzar, passant per sobre del Cànada Park, fent algunes variants distretes i divertides; la segona, del Far fins a la Creu de Canet passant per Canyamars, Creu de Rupit i Lourdes d'Arenys seguint el track del Open Munt Bikes; i la tercera, baixada a Sant Iscle de Vallalta per corriols i pujant pel llarg GR5 i baixada per Coll Butí i Olzinelles fins a l'Eladio on ens hem trobat a lAvi, en Francesc i en Juan Ostos fent una carga d'hidrats. Ens hem afegit sense complexes :-)

Finalment ens han sortit 63 kms. en 4 hores i mitja de pedal i més de 1700 mts. de desnivell acumulat.
Bones sensacions, cap incidència a excepció d'un parell de caigudes i rascades gràcies al terreny tant sec en moltes zones, tot i les pluges de la setmana.
Seguim sumant. Salut.

PD. Aquest track el penjaré a Cicloide perque el pogueu fer total o parcialment. Val la pena, companys.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite