GAUDINT DEL DIUMENGE: LLÉMENA

dilluns, 10 de març del 2014

Hola a tothom, a les 7'30h. a -1ºC una quincena llarga de colla sortim recta d'Hostalric avall on s'ens
afegiràn dos companys més de Breda i sense fre, directes cap a Girona.
Com novetat tenim un nou company en Luís de Valencia i la estrena en llarga distància d'en Raul "el vesino" despres d'una pre-temporada llegint un famós llibre de pedalades i cremant roda amb el BKool.

Al pasar per l'Aeroport varis companys amb obligacions laborals giren cua i tornen a S.Celoni.
La resta en hora i mitja ja estem creuant per la city de Girona, aprofitant els semàfors per menjar algo abans de tirar cap a Sant Gregori per entrar a la Vall de Llémena, entrada que fem acompanyats del dia tant espectacular que fa, sol, sense calor i rodejats de prats verds. Millor no podem estar excepte perque anem a 34-35 x h.
Una mica abans de Sant Martí de Llémena una lleu punxada que podem reparar al restaurant on s'ens espera per avituallar-nos i afrontar els quasi 70 de tornada que ens queden.

Fem la curta pujada a Les Serres en petits grups i en la baixada l'amic Pedro punxa, punxada que "repara" rapidament a la vegada que es menja un platan i sense embrutar-se les mans...; sempre queden coses per aprendre, quins coll...s!. Més info d'aquest poltergeist en la propera sortida, jeje.
Alguns companys s'adelanten per estalviar-se el segur ball de bastons que hi haurà pujant al Mas Llunés i així anar més tranquils. La resta sense cap seny, a païr l'esmorzar entre bufecs fins reagrupar-nos al cruce de Salitja on també recuperem l'alé.

Tornada la típica per Salitja, Vilobí, les Monjes, Sta. Coloma de F., sense el vent de les ultimes sortides, bastant agrupats, a bon ritme i sense perdre el bon humor.
Finalment quasi 140 kms. a un promig entre 28'8 i 30'0 km/h. depenent de l'animal el que confirma que la penya està esmolant bé les cames aquests dies.
Proper cap de setmana ens repartim: la Ports del Maresme per uns i la Brevet 200 de Granollers per altres. Més info en un parell de dies.
Salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite