JA CONEIXEM LA GRANERA

diumenge, 13 d’abril del 2014

Hola a tothom, amb una temperatura acceptable una quincena de colla sortim de Sant Celoni per la C35, on despres del vado de Palau tenim una punxada. Reparem i rodant per la variant anem a buscar Marata, fins l'Atmella del V. on alguns companys que faran la Marxa de Granollers de diumenge ens deixen.
Com la ruta prevista es llarga i amb desnivells variats, fem la Pujada a Sant Feliu sense forçar les pulsacions.

Reagrupem al poble i seguim cap a Gallifa i S.Llorenç de Savall on tenim prevista la invasió de pastisseria habitual; agafem forces per afrontar Granera, un ascens per una ctra. rural d'aquelles que tenen un limit de velocitat de 30 km/h. i que fa sospitar sobre el traçat, un traçat, per cert, desconegut per molts de nosaltres i poc recordat per alguns que ja l'havien fet fa temps.
En aquesta ctra. ens trobem alguns desnivells durs entre el 6 i el 16% però amb seny i cames es pot fer tot perfectament. Al poble ens reagrupem i seguim direcció Castellterçol, on abans d'arribar trobarem un tram de pujada d'uns 3-4 kms. que afegeix més feina, sempre rodejats de turons i camps que comencen a estar ben verds. Tenim també una visió completa de La Mola i un troç del Massís de Montserrat.
De Castellterçol anem directes fins Moià i seguim direcció Tona no sens abans, a bon ritme, ens menjem  La Pullosa, no sense petir una estona pel fort ritme del grup. Arribant a Tona una segona punxada que aprofiten alguns per parar un moment en un Super del poble per agafar aigua i menjar algo rapidament.
Poca història més, l'habitual pujada al nostre Collformic, disseminats en varis grups alguns o en solitari altres, cadascú segons les seves posibilitats. A dalt fa fresca i s'esta omplint de núvols, pel que decidim baixar fins Sta. Margarita on fem el toc de despedida de una ruta ben distreta i variada.
Finalment 147 kms., 2.415 mts. de desnivell, i 5'45h. de sillin.
Salut.





On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite