XV PUJADA AL TURÓ DE L'HOME

dimarts, 8 de juliol de 2014

Hola a tothom, un any més, un altre Pujada més compartint l'emblematic Turó de l'Home en un diumenge quasi perfecte, amb sol, bona visibilitat, temperatura de 16º-18ºC durant la pujada i de postres al cim una temperatura de primavera  que convidava a quedar-se una estona gaudint del espectacular paisatge.
Amb la sortida donada per l'alcalde, una vuitentena de participants van arribar a dalt amb uns temps entre 1h.14 min. del primers, fins una mica més de les dues hores dels ultims ciclistes.
Entre les bicis convencionals també participaven unes curioses Eliptigo que van pujar-hi sota el crono fins a la cruïlla del mirador, i un d'ells es va animar a pujar fins al cim.

Agreïr als participants la seva confiança amb nosaltres (alguns d'ells ja doctorats en aquesta prova), pel seny i bon comportament en la carretera, tant pel que fa a l'hora de circular com per l'absència de deixalles, molt habitual en les proves cicloturistes. Aquest excepcional entorn natural es de tots i per tots.

Desde el Club Ciclista Sant Celoni agrair a l'Ajuntament, la Guàrdia Urbana de Sant Celoni, Mossos d'Esquadra, la FCC, Diputació de BCN i en especial a Creu Roja i als socis del Club per la bona disposició a col·laborar perque tot rotllés sense incidències.

Les clasificacions estan penjades a la web i en breu penjarem totes les fotos.

Nota personal:
Lamentar que encara hi han trams on l'asfalt quasi no existeix; realment es una llàstima que s'estigui deixant morir un accés tant especial com aquest, sobretot pel ciclisme, més quan ja s'hi han fet algunes millores en altres punts.
Segurament països com França, Suïssa, Italia i en altres punts d'Espanya no deixarien perdre una ascensió com aquesta, al contrari, probablement tindrien els kms. marcats amb els seus corresponents desnivells.
L'esport i l'esport associatiu es un dels principals valors de la nostra societat; facilitar i potenciar aquestes activitats ens beneficia a tots.
Confiem que un dia o un altre algú possi fil a la agulla; la muntanya es per gaudir-la, evidentment amb tot el respecte, i en som conscients, però que no hauria de convertir-se en un jardinet privat.


Salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite