UNA PURISSIMA BEN APROFITADA

dimecres, 9 de desembre del 2015

Hola a tothom, qui més qui menys aquest llarg cap de setmana ha pedalat, uns cada dia, altres un però la gent del Club entre boires, nuvols, algo de sol, centres comercials, amb rodes grosses o rodes primes no ha perdonat.

-Dissabte 5: uns per aquí, altres per allà sortides furtives per revisar que pel Montnegre res no s'ha mogut del lloc.

-Diumenge 6: una bona colla del Club sortiem a les 8'00 del matí Via Verda amunt fins Vallgorguina a participar en la 10ª Edició de la BIKEGORGUINA BTT.
Com sempre ens retrobavem amb l'ambient familiar i acollidor d'aquesta prova organitzada pels nostres amics del C.C.Drinkingas, i sense el fred habitual d'altres anys.
El dos recorreguts curt i llarg compartien d'inici tota la zona d'Olzinelles i Montllorer, per tornar de nou cap a Vallgorguina, on els de la llarga, previ avituallament a can Vador seguiem amunt pel camp de futbol, Can Clarens, la zona de Tapioles, Can Pradell, Coperfil, El Dolmen, etc. fins completar els 40 kms. de la prova.
Felicitar a tots per la organització i pel recorregut, que sense ser tècnic ni excesivament corriolero, si va ser distret, divertit i dur en la bona mesura gràcies a la bona combinació dels trams, que permetien agafar forces d'un sector a l'altre.
Butifarrada, cervesseta, un café i de tornada, com n'hi han que no tenen mai prou, encara ens vem liar a fer una volteta extra pujant per la Hipica i acabant per alguns baixadors d'Olzinelles.
Finalment entre tot, prop de 55 km. ben complets.

-Dilluns 7: ens juntem una decena per fer una teórica sortida de relax per estirar cames i voltar de nou pel Montnegre per trepitjar noves variants.
Gràcies a Donda Bikes vaig aprofitar per fer un test de la Mondraker Crafty 27'5Plus, una doble de rodes gordes per gaudir sobretot a les baixades, amb una bona geometria, molt cómoda i que es menja tot el que troba. Total 20 kms. intensos i prop de 2 hores de feina.

-Dimarts 8:
Bona sortida de colla de BTT cap a Riells a esmorzar pujant desde les mines per una nova ruta, algo més dura però molt més maca que ens deixava a 150 mt. de la Ermita.
La tornada per Montsoriu, Breda i despres un lateral d'Autopista a discreció per acabar de petar les cames despres de tants dies seguits de remar. Uns 45 kms. més per sumar. Ningú entrena...

Salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite