UN ALTRE CAP DE SETMANA BEN PLE

dilluns, 30 de maig del 2016

Hola companys, molta activitat aquest cap de setmana, on el temps i les temperatures ens han respectat bastant, així que l'activitat del Club ha estat ben repartida:

Dissabte vem anar fins la Plaça Sant Jaume a trobar-nos amb el tàndem de la inicitativa Superant Foscors d'en Xavier Manso i Joan Josep (invident) per fer juntament amb molts més ciclistes i tàndems la seva primera etapa BCN-Sant Celoni. Avui ja els tenim per terres franceses. El Club tàndem, la Once, la Colla Gegantera...molt ambient la veritat.
El projecte es un viatge per la Pau d'una durada de 15 dies per fer els 2200 kms. fins Srebrenica i Sarajevo, on a la primera d'elles, al Juliol de 1995, es van exterminar en una setmana més de 8.000 persones, una barbaritat que no hauriem d'oblidar mai i que encara te conseqüències en aquesta zona i molts dels seus pobles del voltant.
Podeu seguir aquesta inicitiva a Facebook. Molta sort companys i bon viatge!!!

L'Edu i en Jordi s'en van anar a fer la Cerdanya Challenge MTB a Puigcerdà, amb tiempazo del "tirillas". Pel Cabrerés embrutant la bici la bici també hi havia gent com l'Oskar i l'Albert M. pedalant entre els sempre espectaculars paisatges del Collsacabra.
Pel Team Donda Bikes, cap de setmana intens a la Copa Catalana d'Enduro BTT a Arfa, molt a prop de La Seu d'Urgell, amb bona participació, molt bons resultats dels Junior i un podium per la Esther.

A la Global Bicking Iniciative http://www.gbi-event.org/en/home.html una prova solidària de les moltes que fan per tot el món, teniem al Toni per la República Txeca. N'hi han de properes a Suïssa, Itàlia, Alemania...vosaltres mateixos. 

I diumenge una de les bones sortides per millorar la base, on vem anar cap a les Gavarres, entrant per Romanyà, bon esmorzar a Calonge, pujada per La Ganga, passada ràpida per La Bisbal i tornada per Sta. Pellaia i Cassà de la Selva. Amb una bona entessa als relleus i ritme lleuger van caure els 150 kms. a mitja quasi de prop de 29 kms./h.
Ningú entrena.

La propera setmana, més i millor?
Salut!!!

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite