MONTSERRAT, UN ANY MÉS

dilluns, 27 de juny de 2016

Dissabte a les 6 del matí un grup de dotze companys, agafavem camí direcció La Roca-Granollers per deixar el Vallés Oriental i entrar cap al Vallés Occidental per Lliça de Vall, Polinyà, Sabadell i els seus infinits tobogans.
La temperatura ara es ideal, el que vol dir que en poques hores tindrem ben assegurada la calor.
Creuament de Sabadell pel centre, ben buit a aquestes hores, seguim cap a Terrassa, i que també deixem rapidament, sense gens de trànsit. El Pont de Sant Joan i la post-verbena encara tenen al personal al llit....
Direcció Manresa anem pujant un bon tram per la C58, en procés de reformes, amb trams estrets, mur central de separació, nova senyalització i bon asfalt; bo per serenar velocitats, però menys espai per nosaltres en alguns punts.
A tres quarts de nou ja som a Ca La Teresa, el nostre punt acostumat d'esmorzar, abans del desviament de Castellbell i Vilar.
Bon servei, i bon preu, ja podem tornar als pedals.
Passem per dins de Castellbell i Vilar, seguim direcció Marganell, fins el desviament a la esquerra per Sant Cristófol i fem la tranquila variant de pujada que ens deixarà molt a prop de la Font de Les Monges, dura en alguns punts però amb unes vistes del massís que no hi son per l'altre banda. Val la pena.
Ja som al Monestir, 11 del matí , calor consistent, guiris, ciclistes, jubilats, excursionistes...però menys gent que altres anys. Aprofitem per posar un ciri, fer un toc d'algo fresc, omplir bidons i ja baixar rapidament directes a Monistrol. Encara tenim feina, i no serà fàcil precisament.
Tornem a creuar per Castellbell i Vilar i agafem direcció Rellinars per fer el Coll de l'Obac amb  i els seus llaaaaargssss 11 kms. plens de corbes, amb intens caloret, que es suma al que ja portem acumulat del matí.
Tothom va aguantant la seva creu i en processó anem arribant al reagrupament del cim on coincidim amb un altre grup que ens feliciten per la Marxa Terra de l'Aigua en la que van participar.
Baixem a Terrassa i a la ctra. que ens porta direcció Matadepera, liem una invasió de benzinera on ens bebem fins el gasoil de lo secs que estavem.
El transfer Matadepera-Castellar del Vallés-Sentmenat es fa rapidament ja que el terreny es favorable, però cap a Caldes de Montbui, Sta.Eulàlia de Ronçana i Les Franqueses tornem als tobogans vallesans. Menys mal de una punxada d'en Toni que a alguns ens va de conya per descansar sota una bona ombra.
Entrem a la ctra. de Cardedeu i anem fent fins Sant Celoni on finalment arribem a tres quarts de quatre amb 180 kms., prop de 2.700 mt. de desnivell i unes 7 hores i mitja de sillín.
Ha estat un plaer compartir-ho amb la colla, que per molts anys i amb salut poguem continuar fent aquesta ja tradicional visita a la Moreneta.

Salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite