RESUM ULTIMS 15 DIES DEL CLUB

dimarts, 12 de juliol del 2016

Hola a tothom , resumeixo rapidament les ultimes activitats de gent del Club:




Una bona colla d'afortunats han estat uns dies perduts pels Alps fent bones rutes i Colls com el gran Galibier, la Bonette, i especials com el Colle de Le Finestre famós per dur i pel seu famós sterratto.

Altres han estat pedalant per Andorra aprofitant la visita del Tour, així com també alguna escapada al mitic Tourmalet.
Les sortides de Club després de la obligada anual visita a Montserrat, s'han dividit entre "carreterus i beteterus", aixó si, tots gaudint de les altes temperatures que toquen a ple Juliol. Rutes tant diferents com Sant Grau-Tossa de Mar i el pantà de Susqueda i Sant Hilari de Sacalm d'aquest ultim diumenge, mentres els senglars, a fer Montnegre's sense parar i prendre mides ja per la propera Edició de la MontnegreBTT.






Un grup també vem estar a la 6ª KDD BTT els amics Macumbikers feta el diumenge dia 3. No cal dir que ens ho vem pasar de conya, bon recorregut, bona organització i encantats de poguer-ho compartir amb tantes altres colles de btt arribades de zones properes. Amb ganes de la propera, no faltarem.

Apart si a sobre remenem per l'implacable Strava, veurem que l'activitat del personal es digne d'aquella mentida que tots coneixem del "surto a estirar cames".

Vull donar ànims també a varis companys que son a boxes, alguns ja quasi recuperats i a punt per tornar al sillín, i d'altres no queda un altre que paciència, que la bici sempre espera.
Salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite