RESUM D'ACTIVITATS DELS SOCIS

dilluns, 20 de febrer de 2017

Aquest passat cap de setmana, amb el bon temps i els primers objectius fixats en el calendari, la gent del Club s'ha mogut tant a les sortides "oficials" com a les "furtives", uns a furgar el terra, altres per lo negre, o les dues coses, depenent del individuu i del dia.
La colla dels Gti, dissabte sortida llarga cap a Les Gavarres a fer Els Angels, on van coincidir amb la bona gent dels Esquenapelats de L'Escala, que li feien un homenatge de record al seu company Pep desparegut ara fa un any.
Dissabte també es va veure voltant per varis indrets, un sols, altres en companyia, fent Enduro, BTT o escalfant cames i sumant kms. de carretera que ja hi ha ganes.

Diumenge els de la Tribu de BTT, coincidint amb la sempre bona companyia d'alguns Cabres, volta per la zona del Corredor, esmorzar a Can Massuet i baixada fins Canyamars a gaudir del Nelson, que sempre s'ens fa curt.


Els de rodes primes anada a bon ritme fins el punt d'esmorzar pasant pel Collet, i una NII amb vent de cara fins Palafolls. La tornada es va decantar per Collsacreu i trobada final de quasi tots per fer la merescuda birreta.

Felicitar també al David, en Suso i en Juan Valle per tornar a cumplir amb un repte com es la MTB Challenge de Girona, que sí, era més curta que en les altres edicions però que el fang i els més kms. de corriols, van compensar aquesta diferència.

Salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite