ADÉU AL 2017; REFLEXIONS DE NADAL

dijous, 21 de desembre del 2017

Benvolguts socis, amics i col·laboradors:
Ja estem acabant aquest any 2017, un any en que sempre es viuen moments intensos, entranyables i també moments durs, tant a nivell personal, familiar o professional.
No cal dir que el tindre una afició com aquesta sempre ajuda; la bona companyia, els bons esmorzars, les sortides curtes, les intenses, les interminables, les trialeres, la pols, el fang, les rampes d’asfalt del 14%, els plans a 40 km/h...., també han format part del 2017 i en molts moments ha estat la teràpia ideal.

Cada Desembre ens repetim, però desde la Junta del C.C.Sant Celoni us volem tornar a agrair de forma molt sincera la disposició, confiança i recolzament que s’ens ha donat durant tot l’any, de socis, d’amics, de col·laboradors externs, i als estament oficials que també s’impliquen amb  les gestions i permisos perquè tot el que fem vagi endavant (Ajuntaments, Federació, Diputació de Barcelona, Generalitat Dpt. De Territori, Mossos, Creu Roja, Guàrdia Urbana, etc.

A nivell organitzatiu, en aquesta edició 2017 de La Marxa Cicloturista Terra de l’Aigua-Turó de l’Home vem corregir alguns errors interns i petits detalls que al 2016 s’ens havien escapat.
Un diumenge amb un temps espectacular en el que varem rebre de nou felicitacions per la organització i el recorregut, exigent sí, però en un entorn com el que hi han pocs. A principis de Maig ja està prevista la següent edició www.terradelaigua.com

Al Setembre, i dins del programa de la Festa Major, el protagonisme va ser pels nens del poble, on el Club col·labora sempre amb la organització de la Gimcana Infantil. El nou asfalt del pàrquing del Camp de Futbol va quedar ben marcat de la quantitat de voltes que van fer el 60 nens i nenes en un matí assolellat i agradable on no van faltar els somriures.

De la XVIII MontnegreBTT, no se que dir que no sapigueu, una prova que ens dona molta feina, que es prepara amb molt de carinyo ja desde el mesos de Juliol-Agost i que la fem com entenem la BTT a casa nostra. Els 600 bikers participants, les seves cares i el bon ambient a l’arribada es el premi i l’orgull per tots els que d’una o altre forma estem i esteu implicats col·laborant d’una forma o altre. A mitjans de Novembre, si tot els permisos encaixen i hi ha voluntat general, tornarem als boscos d’Olzinelles per la 19ª Edició www.montnegrebtt.com

Per acabar, aquest 2017 al nostre Club tampoc ens hem lliurat de caigudes, lesions i alguns atropellaments de carretera que, afortunadament hem pogut explicar.
Molts ànims a tots i a recuperar-se pel 2018 que la bici sempre espera.

En aquests propers dies, començarem a moure el tema de les llicències 2018. Seguirem en contacte pels canal habituals.

Per acabar, us desitgem molta salut, un molt Bon Nadal i un Feliç Any 2018 per tots!

Un plaer, companys,

La Junta del C.C.Sant Celoni

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite