RESUM D'ACTIVITATS

dimarts, 20 de març del 2018

Aquest cap de setmana alguns ja hem fet la despedida betetera, per començar a anar per lo negre, que desde Setembre on vem començar a preparar la MontnegreBTT,  ja ens toca.

En el meu cas la meva despedida va ser participant amb en Marc a la Burriac Bike de Cabrera de Mar, fent l'anomenat recorregut carinyosament com La Cabrona i que realment fa bo el seu nom. Aquesta prova es mou basicament pel Maresme, tenint com a far de referència el Castell de Burriac: estavem al territori de la nostra amiga Noe, La Cabra.
Un inici bastant dur, sense escalfar, pujant d'una atacada més de 400 mts de desnivell en "via intravenossa" per baixar a la riera d'Argentona, pujar una bona estona cap a Can Bruguera per sobre de Mataró, tornant a baixar per un divertit tram, un avituallament per omplir bidó i de nou tornada a pujar per una pista estreta i trencada com no, ben dreta, fins la zona d'Òrrius per acabar rodejant de nou el Castell de Burriac com a l'inici.
Les 2 hores i mitja de feina pata negra ja van donar prou sed per compartir la bona birra i la buti final amb la Noe, comentant les properes aventures que ja està preparant. 

Altres companys, podem dir "els bons" o més malalts del club, pel seu nivell tant fisic com tècnic, es van atrevir amb la molt exigent Esperxada, tocant tota la zona que envolta el Rocacorba i la espectacular Vall de Llèmena.
Quan un com jo veu la mitja que van fer aquests màquines entre 11 i 12 km/h., fa pensar on estariem els mortals en una prova així; "El algodón no engaña": 63 Km. i quasi 3100 mt. de desnivell....feu càlculs.

Per altra banda, una bona representació de La Tribu van fer pista forestal i alguna variació, fins a La Creu de Canet, pasant per Fuirosos i La Creu de Rupit, sumant al voltant de 60 kms.
També van quedar servits.

El proper cap de setmana, molts ja ens unim als carreterus habituals i comencem la feina amb les rodes primes; confiem que arribi d'una vegada la primavera despres de tant d'hivern.
Entremig només farem un parentesi beteteru, la participació en colla a la coneguda prova del Cabrerés BTT a finals de Maig.

Salut, seguim....la bici ens espera.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite