RECORDS: TERRA DE L'AIGUA-TURÓ DE L'HOME

dimarts, 24 d’abril del 2018

Pels que sou més nous en aixó de les rodes primes o no coneixeu molt el cim del Turó, aquesta es una prova amb la seva història, que va començar quan alguns encara teníem pèl al cap, sent una pura escalada cronometrada de 26 kms. i 1500 mts. de desnivell acumulat.

La primera Edició de la Pujada al Turó de l'Home, feta amb més voluntat que experiència, va ser el 3 de Setembre de l'any 2000 amb uns 125 inscrits i 111 classificats.
Una llibreta, uns fulls de paper de calca, un boli, un relotge digital tipo "Pascasio" i una linea blanca a terra, van servir per fer les classificacions durant els primers anys.

El primer en creuar el cim va ser l'anterior President del C.C.Sant Celoni, en Xavi Moreno, seguit d'un "tal" Tomi Misser que ja havia sigut Campió Junior d'Europa de Descens i estava disputant el Mundial.

Fusionada amb la Marxa Terra de l'Aigua, que organitzava molt bé la gent del C.C.Riells, en Tomi Misser, acompanyat per l'Ibón Zugasti, va tornar a participar en la Edició 2017, ja registrada com a Marxa Terra de l'Aigua-Turó de l'Home.

Foto: Turó, gairebé ho tens. Penultim Km.
Salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite