RECORDS-3 TERRA DE L'AIGUA-TURÓ DE L'HOME

dimecres, 2 de maig del 2018

En totes aquestes edicions han participat tot tipus de ciclistes, alguns pro's, globeros-pro, cicloturistes,
ciclistes ocasionals, sobrentrenats, runners amb bici.

El record de la escalada es va fer al 2010 i va quedar fixat en 1h.11m.23seg.
Pels malalts del crono, si algú vol fer una prova personal, el crono compte al inici de la Ctra. de Sta.Fe, al costat del Club de Tenis.
La majoria dels participants en les ultimes edicions, van invertir al voltant de la 1h.20 min. i 1h.40 min., amb un temps màxim de poc més de les 2 hores. Aixó contrasta amb els primers anys on els temps més habituals voltaven la 1h.35 min. i les 2 hores, arribant a les 3 hores.
Es la evolució del ciclisme, pel material, la tècnica, la forma d'entrenar, l'alimentació, el coneixement de les carreteres, tot al final fa que les mitges siguin molt millors.

L'ultim any de la escalada va ser el 2015, on vem obrir la posibilitat de fer-ho amb btt's.
Es va fer per un recorregut molt conegut i habitual per nosaltres, amb algunes variants, però 100% per pista a excepció dels 6 kms. finals per asfalt, que eren compartits amb el de carretera, tot seguint la normativa dels gestors del Parc. El temps per la primera btt va ser de 1h.35 min.

Al 2016 despres de 16 Edicions, prenent el relleu del C.C.Riells es va convertir aquesta Pujada al Turó de l'Home en la Marxa Cicloturista Terra de l'Aigua-Turó de l'Home, afegint Collformic, Coll de Gomara, Coll de Bordoriol i Sta. Fe.

El 6 de Maig, tornem al Turó. Pocs kms. però ben intensos, força desnivell acumulat i gaudint d'un entorn espectacular per tranquiles carreteres.
Ruta curta i llarga, vosaltres trieu!

Salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite