ACTIVITATS DE LA PENYA DEL CLUB

dilluns, 4 de juny del 2018

Hola, com sempre feinetes per tots els gustos:


-Dissabte en Yogui, l'únic representant que tindrem a la QH, acompanyat per alguns de la colla, a sumar més kms. per afinar la forma final. Força company!
-La colla dels GTi dissabte, van completar en grup l'exigent recorregut de la Marxa Terra de l'Aigua- Turó de l'Home. La escapada a fer ports per EU s'acosta i s'han de pulir les cames.
-Alguns randonneurs ilustres, també dissabte una volteta d'aquelles "sin prisa, pero sin pausa" de 200 kms. amb 3000 mt. de desnivell per preparar la Brevet de 400 kms. que toca en breu.
-Super Enduro d'Arfa: el Team Donda Bikes de saltamarges no podia faltar. Destacar el Segon lloc d'en Bernat en categoria Junior i la bona feina de tots en un circuit dificil per la enfangada que hi havia en molts trams.
-Challenge MTB de la Cerdanya: el tirilles Edu i l'incombustible A.Marrodán es van embrutar de valent en aquesta dura prova de 75 kms. i 2500 mt. de desnivell. Com sempre la van acabar amb nota i per les fotos no semblaven ni cansats.
-La Gran Fondo La Mussara: un bon grup va baixar a terres tarragonines a pedalar i, com es habitual aquest any, també ho van fer sota la pluja. Finalment, per evitar mals majors van optar per completar el recorregut curt, tots junts gaudint del que es va poguer.
-La resta de globeros vistes les previsions de l'arribada inminent de pluja, vem fer ajustaments de rutes, horaris i recorreguts segons deien les app dels smatphone's de cadascú. 
Resultat: uns a Girona, altres voltant per la Marina, senglars furgant el terra pel Montnegre, altres per Palau i alguns...que ni van sortir! 

Propera setmana més i millor (si no plou).
Salut i pedals.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite