DIVENDRES 27 NIT: TORNA LA XINO XANO

dimecres, 25 de juliol del 2018

Hola companys:

El divendres 27 de juliol tornarem a fer la XINO-XANO 2018 en memòria del MASSAI " XAVI NOVELL" consta de pujar al Turó de l'Home de nit, gaudir de les fantàstiques vistes nocturnes que ens dona el Montseny!! Com diu en nom Xino-Xano es tracta de pujar amb tranquilitat sense corre, es faran de 3 a 4 paradas per reagrupar a la gent
Es pot venir amb bici de carretera com de muntanya i fins i tot corrents ja que els MONTSENY MAASAIS faran una colla per pujar per camins de bosc fins arribar al cim tots junts!!
Es sortirà desde la Plaça Comtes del Montseny (Sant Celoni) a les 21:00h.
Cal portar peto reflectant, llum davanter i posterior ja que per la baixada es imprescindible per la nostre seguretat, entrepà ja que al arribar al cim farem una petita paradeta per menjar i estar una estona tots plegats gaudint de les impressionants vistes i estar al costat del nostre estimat XAVI!! portar alguna cosa d'abrigar ja que a la baixada sempre fa una mica de fresqueta per molt que estiguem a l'estiu!! I haurà un cotxe per poder portar les bosses amb la roba i així poder fer la pujada no gaire carregats!! VINGA ANIMEU-VOS SERÁ UNA EXPERIENCIA MOLT AGRADABLE I SOBRETOT AMB MOLT BONA COMPANYIA I AMB MOLT DE SENY!!

Foto Xino-Xano 2017
Salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite