RESUM ACTIVITATS ULTIM FINDE: NINGÚ ENTRENA

dimarts, 2 d’octubre del 2018

Hola a tothom, cap de setmana actiu per la gent del Club.


Per començar, dissabte el randonneur Josep Mª Pla tornava en tren, despres de fer prop de 1000 kms. en una ruta de casa fins els voltants d'Àndujar (Jaén) per carreteres secundàries, un grupet feiem una volta al Montseny en BTT.
Un recorregut en el que es voreja el massís passant pels termes de Campins, Gualba, Riells, per sota de les Agudes i Sta. Fe, i baixar finalment per La Costa del Montseny i Mosqueroles. Prop de 60 kms., poc tècnic però si amb la seva exigència física i muscular important. A Cicloide trobareu el track "Volta al Massís" ruta 493785.

Diumenge, escampada general:
-Una grupeta de la Tribu cap a Selènika a gaudir i petir en aquesta veterana prova, amb "només" 30 edicions ininterrumpudes, que sempre compta amb una molt bona organització.
Es podia triar entre dos recorreguts: un de 117 kms. i 2800 mt. de desnivell i un altre més asequible de 73 kms. i 1300 mt. d'acumulat. Tots van acabar bé i amb bones posicions, sense incidències.
-Uns altres companys van tirar cap a S.Martí de Llémena a participar en la marxa BTT Els Cingles de la Llémena, molt corriolera i distreta, també amb 2 recorreguts a triar de 36 i 22 kms.
-Un altre grupeta selecta i seleccionada de senglars, van fer proves del recorregut de la propera MontnegreBTT. El terreny s'ha d'anar trepitjant i coneixent millor. Estem a 5 setmanes i encara hi ha feina a fer.
-A la sortida de carretera el grup complet d'uns 17-18 vem arribar fins l'esmorzar a Llagostera. Aquí alguns ja van tornar cap a S.Celoni per falta de temps, ganes o cames i la resta a saltar cap a Tossa de Mar per Terra Negra, tots junts fins Blanes, on ens vem dividir de nou; uns per la NII i Collsacreu i d'altres per Tordera i Hostalric fent la ruta més rodadora i un pel més curta.
Bon rotllo, bon ambient, bones converses, bones guerres amb l'Strava i bon esmorzar. Bon Club.
Seguim.

Salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite