SEGUIM PEDALANT....SEGUIM AMB PRECAUCIÓ...SEGUIM AMB RESTRICCIONS

dimecres, 25 de novembre del 2020

 Hola companys, adjuntem les normes que es mantenen encara i que han estat publicades oficialment pel que fa a l'activitat esportiva a l'aire lliure.


1)Quines mesures hem de tenir en compte per a l’activitat esportiva i física a l’aire lliure (fora d’instal·lacions esportives)?

Es permet desenvolupar qualsevol activitat física i esportiva a l’aire lliure de forma individual, amb convivents (persones que viuen en el mateix domicili) o en grups de màxim sis persones, tot respectant els horaris de confinament nocturn.

Cal tenir en compte que des de divendres a les 6 hores del matí fins el dilluns a les 6 hores del matí, la pràctica d’activitat física i esportiva a l’aire lliure haurà de desenvolupar-se dins del municipi de residència i podrà realitzar-se amb convivents o en grups de màxim sis persones.

2)Quan parlem d’activitat esportiva a l’aire lliure, també estem parlant d’activitat física?

Sí. Per extensió, cal entendre que la pràctica d’activitat esportiva a l’aire lliure també comprèn aquelles activitats o pràctiques vinculades a l’activitat física (per exemple, senderisme), incloent-hi les nàutiques i les aèries.

3)Durant el cap de setmana, les persones practicants d’activitat física o esportiva poden desplaçar-se a altres municipis per anar a realitzar l’activitat?

No. Només es permet el desplaçament a altres municipis limítrofs mentre s’està duent a terme la pròpia pràctica d’activitat física i esportiva, i sempre de forma individual, amb convivents o en grups de màxim sis persones.

Aquesta limitació no és d’aplicació durant la setmana, és a dir, des de dilluns a les 6.00 hores fins a divendres a les 6.00 hores.

La limitació de desplaçament individual a municipis limítrofs mitjançant la pràctica esportiva i física no seria d’aplicació en el cas d’esportistes federats i aquesta podrà fer-se en grups esportius estables.


Font: Consell Català de l'Esport-Gencat


Salut i pedals!

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite