MAASAIADA!!! - PUJADA NOCTURNA AL TURO DEL HOME

dilluns, 19 d’octubre del 2009

Petit resum dels molt escrits que hi han en els bloqs del amics ciclistes que van voler acompañar-nos al homenatge del XAVI.
GRACIES A TOTS I TOTES.



COPIA DEL ESCRIT DEL AMIC DEN XAVI "CHARLY" EN EL SEU BLOQ

En un ambient d'autèntica festa, un fotimé de ciclistes vam anar a Sant Celoni a fer la primera edició de la Xino-Xano,que és una pujada nocturna al Turó de l'Home doncs això, de tranquis en memòria del Xavi Novell.
Abans de començar vam signar un llibre de record que desprès se li va entregar a la família, una volta per Sant Celoni i pam! cap a les antenes del Turó que des de baix semblen massa lluny. Al principi amb llum del Sol, desprès ja de nit, cadascú al seu ritme amb quatre reagrupaments per anar tots plegats. Quan més amunt més fred hi fotia, dalt de tot entre els núvols i amb un ventet que tallava es va fer un petit homenatge en forma de cançons, alguna lectura, un minut de silenci i el millor, dos visques.... VISCA EL MAASAI! VISCAAAAAA!!!!! VISCA CATALUNYA! VISCAAAAAAAA!!!!!

I amb tembleques de la rasca que hi fotia vam anar baixant, el primer troç fatal entre el fred i el mal estat del la "carretera", però amb la carretera bona i cada cop perdent alçada la baixada amb les llums va ser tremenda.
-----------------------------------------------------------------
COPIA DEL ESCRIT DE LA SANDRA EN EL SEU BLOQ

Ayer en homenaje a Xavi Novell, se hizo una subida desde Sant Celoni hasta el Turó de l’Home en bicicleta.


Unos 200 y pico pedaleamos hasta llegar arriba, en un ambiente como el que le hubiera gustado a Xavi, un ambiente de compañerismo, de risas, de pasión por el ciclismo. Ayer todos los que estábamos allí, los que pedaleábamos, los que organizaron y los que subieron en coche fuimos uno, fuimos Xavi.



Salimos des de la plaza del ayuntamiento aun con el sol de la tarde, poco a poco se fue haciendo de noche y fue bajando la temperatura. A cada pocos quilómetros íbamos haciendo reagrupamiento. La dura subida al Turó, junto con el paisaje que se nos ofrecía, la luz de las estrellas y el compañerismo que se respiraba, xino xano, se hizo mucho más sencilla y apacible de lo que yo esperaba. Después del último reagrupamiento y a falta de solamente 6kms, cada cual fue cogiendo su ritmo para llegar a la cima. Dónde se acabo el homenaje, con canciones, gritos de "VISCA" y cohetes.


Sin duda, un memorial muy emotivo y perfecto, tanto por el comportamiento de todos los ciclistas, como por parte de los que organizaron la pedalada. Además de tener el placer de conocer a muchísima gente, a muchos amigos de Xavi.

1 comentarios:

gualba ha dit...

Jo també vaig participar en l'homenatge en Xavi. Vaig anar per el Xispa de Salicru que si el coneixia. Va esser una diada memorable, no tinc prous paraules per descriureu, es tenia que viure en directa. A dalt del Turó ni el fred ni la boira varen impedir una diada tan impressionant.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite