CRONICA SORTIDA GTI DISSABTE 06-03-2010

dissabte, 6 de març del 2010

Perfil de l´etapa ( R. Pinyol)

Ens trobem com sempre una mica abans de les 7,30 a la Betzinera B.P. de Sant Celoni.
Avui ha vingut en Lluis de Llorá, diumenge que ve també ens trobarem a la primera Brevet del Any.
En Jordi Salicru, el crac de Vallgorguina treu la bici del coche, i oooh sorpresa, te la roda del darrera amb (pinchasu), auuuuhh , corra mira nom trepitchis, treu la cuberta, la camara nova, infla a tota llet per al final sortir amb tota la colla amb una mica de retard. ( cosas de la bici ).

Mentre arregla la roda fem petar una mica la xerrada, dons desprès no hi ha temps, veiem de prop la bici dent Joan, pintada espectacularment. Fa goig, com totes les que va canviant.

Al darrera sembla que el ritme no es gaire fort, pero la veritat es que fa força vent, cosa que fa mal a les cames. Avui en Pedro es porta com un GTI, tirant al davant bona estona, tot i que el vent feia que aixó desgastes al primers del grup, cosa que en la últimes rampes es nota.

A La Batlloria trobem un altre ciclista de Breda, segons l´ interroguem en Pitu i Jo per separat, sembla que havia vist la nostre sortida i s´ afeixeig, benvingut, es diu José Luis. Quant passem per Angles ens deixa, ja que porta poc entrenament i no en vol fe anar malament. Avui també ve l´Albert de Palau que feia temps que no es veia per el grup, te canalla petita i no pot dedicar-hi tantes hores a la bici.

Prop de Mallorquines trobem el quatre de Sta. Coloma, i arribant a Vilovi, pasem a una noia, ( la parella d´en Manel), que no es posa a cua del peloto per que no vol.

Arribem a Bonmati, i prenem el camí del mapa, ja que la variant que em pensat, no es segur que estigui tota enquitranada.
Aquí trobem al germà de un dels components de Sta. Coloma que ens acompanya una bona estona.
Primer pal a les cames, coll de Les Serres, aquí ja ens quedem els de sempre per arribar al nostre ritme. Al encreuament de Llorá pixadete i cap a Sant Esteve de Llémena on una simpàtica hostalera ens ha preparat uns cafès i entrepans amb la rapidesa que s´ espera de una bona professional.

A continuació anem direcció Les Planes, un altre pal a les cames dons hi ha el coll de encies que també depenguen del ritme fa prou mal.
Al baixar cap a les Planes, trobem un grupet de Sant Celoni en direcció contraria, salutacions i força cap a Angles per la C 63, que com que tira una mica cap avall i encara que el vent es de cara, fem una bona mitja amb el GTI davant del pilot.

D´Angles cap a San Hilari, comencem amb una bona marxa fins quasi Osor, però aquí si que cada un va al ritme que li toca, segons sento a dir, per davant en Jordi de Vallgorguina a pesar de haver anat prou estona davant tirant tot el mati, encara ha tingut forces per treure algun minut de a la resta.

Els de darrera hem fet la pujada amb un hora i sis minuts, cosa que segons ens diu en Pitu esta prou be, nosaltres ens donem per molt satisfets.

Segons amb diu en Cuqui que avui després de nomes sortir quatre setmanes s´atrevit a vindre tot el matí, em de destacar el que patim els de darrera, cosa que li confirmo, dons no se qui te mes merit, si els de devant o els de darrera ????

De Sant Hilari cap Arbucies, baixada a tot bolero amb una mica massa de risc, però cada un sap el que es fa.

Pujada a Coll de Norri, l´ultim pal del mati i arribada a Sant Celoni a les 13,15 amb prop de 160 Km. A les cames.

Avui hem sigut 21 ciclistes al grup mes gran i de Sant Celoni hem sortit 17.

La setmana que be, alguns anirem a fer la Brevet de 200 Km al diumenge. El dissabte també es farà la clàssica sortida que ja penjarem a mitjans de setmana. Es sortirà igual de la B.P. a les 7,30.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite