SORTIDA G.T.I. DISSABTE 13 MARÇ 2010

dilluns, 15 de març del 2010


FOTOS DE SERGI RUBIO

Bon dia companys, la colla de verano azul a estat una mica agosarada, avui a les 7:30 amb fred i amb molta fe, han sortit de la bp.

Sota l'estela dels GTI i sota la direcció d ' en Calls que a estat admirable com a líder, felicitats Joan, hem anat tirant cap els angels.

Abans d'arribar a hostalric, hem tingut la primera punxada, només era preludi del matí d'averies que anàvem a tenir, amb la neu com a convidada de luxe.
Arribem a Cassa capitanejats pel Joan ,un cop allá parem per repondre forçes, la dependenta ens diu que no té molt de gènere, una altre de les conseqüències de la nevada de dilluns.

Es programa el Gps en direcció cap als angels,els GTI marquen el ritme fins arribar a Madremanya on ens tornen a esperar per fer la pujada els Angels,un cop a dalt mirem el paissatge mentre esperem que arribi tothom,baixem de la muntanya amb molt de compte,per les condicions de la carretera plena de gel ,aigua,neu,branques etc...

A Quart i després d'arreglar una segona punxada ,una trucada de mobil ens informa que el Ignasi s'ha quedat baixant Els Angels amb la coberta destrossada,en Joan i en Champi tornen cap allá per ajudar-lo,la resta del grup esperem una estona i després de trucar-los uns quants cops i no poguer contactar amb ells, decidim tot el grup anar tirant cap a Sant Celoni.

A Hostalric i després d'arreglar dues punxades més ens atrapa en Champi i ens informa dien que al final han fet de Macgiber,i que el Joan i L'Ignasi ja venen de camí,els GTI posen el turbo a la recta Hostalric i ens porten a saco fins a Sant Celoni .
Aquets GTI son uns maquines.

Salud.
Crónica de Jordi Pino

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite