BONAIGUA - 2010

diumenge, 6 de juny del 2010




Aquest dissabte uns quants ciclistes del Club hem anat a fer la marcha La Bonaigua .
En Ramon Antonja, Ramon Pinyol, Pitu Planas, Jaume Gener, Josep Mª Pla i en Jordi Riu company d´ entrenaments amb al Club.

Sortim uns 800 ciclistes direcció Sort, en el primer paquet a una marxa no gaire rápida però al hora amb estires i afluixes prou importants per anar donant pals a les cames arribem a Llavorsi, continuem fins a Esterri d´Aneu, on ja el pilot s´estira prou com per anar cada un al seu ritme.

Per darrera han quedat aproximadament la meitat dels participans que mica en mica aniran posan-se cada un al seu lloc, segons les forçes que tinguin a la pujada del Port de La Bonaigua.

Al vent acompanya a favor dons sembla que no hi sigui, i el Sol ja pica de valent.

Baixem La Bonaigua fins a Vielha passant per Vaqueira, Salardu i Arties, una bonica baixada propensa per agafar velocitats prou importants, sobre tot si un va darrera en Pitu.

De Vielha enfilem cap el túnel, amb uns 6 0 7 Kms. De forta pendent i molta calor, allà ens trobem els ciclistes que anaven per davant nostre que els han parat a l´ entrada, dons tenia que passar un transport especial.

A nosaltres Pitu i Jo que hem anat junts en pla brevet, sol ens han fet perdre 10 minuts, però als altres, alguns mes de mitja hora.

Desprès del túnel, baixada fin arribar al coll de Perves passant per El Pont de Suert, allà tal com cada un ha pogut l´ hem pujat, dons amb 170 Km a les cames ja es fa força dur.

Arribem de nou a La Pobla de Segur amb una mica mes de 7 hores de ciclisme 190 KM i força calor.


Una bona Organització, amb gran desplegament del Mossos d´Escuadra, i gran quantitat de controls. En els últims ha mancat l´aigua degut a la forta calor.



Salut

2 comentarios:

Joan Garcia "rally" ha dit...

Aquests de Sant Celoni estan per tot arreu. Ja estaves ben recuperat de la BPB?

JOSEP Mª PLA ha dit...

No, la recuperació anirá arribant mica en mica, l´edat no perdona, pero vist l´avi, per que queixarnos???

salut

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite