LA CLÀSSICA DE MONTSERRAT

dilluns, 28 de juny del 2010

Aquest pasat dissabte una bona colla de 22 ciclistes, vem anar a fer la visita tradicional del Club a la Moreneta.
A les 6 del matí ens vem posar en marxa sota un cel blau, un sol a punt de sortir i una temperatura que ja prometia calor (quin canvi en una setmana per alguns de nosaltres despres del fred de la QH).
L'anada amb poc tràfic i per la ruta habitual; Granollers, Lliça de Vall, Sabadell, Terrassa, Castellvell i Vilar, Monistrol i cap amunt.
Previament vem fer la parada obligada per esmorçar, al mateix lloc on sempre som ben atesos, i la foto oficial desde allà sempre queda molt bé.
La pujada al Monestir on cada un obligat al seu rotllo ja que els pulsometres estaven disparats per la calor i per la butifarra amb el pa amb tomàquet previament devorada.
Posada de ciris, fotos, conversa amb una colla de iaies que estaven d'excursió, americans fent-nos fotos, etc. en fi, lo normal (al 2009 van ser japonesos).
Iniciada la tornada a Terrassa decidim canviar la ruta de retorn per Matadepera, Castellar del V., Sentmenat, Caldes de Montbui i Granollers, ja que es mes agreida en tots els aspectes i a mes evitem creuar Sabadell city.

Rodant bastant agrupats a poc d'arrivar a Caldes tenim la única incidéncia del dia: un adelantament forçat d'un cotxe que al tancar-nos obliga a frenar bruscament a una part del grup i tant en Pedro com l'Oscar cauen a terra amb diversa sort; l'Oscar rascades varies però el Pedro es trenca un os del hombro i hem de trucar a l'ambulància perque el portin a l'hospital. Mal rotllo per tothom i sobretot per ell que ja tenia plaça per la Marmotte...quina merda (amb perdó). Pedro, ¡¡¡muchos ánimos!!!
Despres de deixar la seva bici a la Guàrdia Urbana de Caldes seguim ruta tranquilament i sense mes incidencies fins Sant Celoni. A la arribada i despres de tota la ruta, la calor i els aconteixements viscuts ens acostem a La Volta a fer una bona birra per treure la pols sel camí.
Finalment 170 kms., 2700 mts. de desnivell i 6 hores i mitja de feina.
Molta salut.

1 comentarios:

JOSEP Mª PLA ha dit...

Pedro, esto va a ser menos duro que la b.p.b, aunque algo mas largo.
Animos que el año que viene tenemos más oportunidades de hacer cosas nuevas.

salut

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite