CRÓNICA DE TORRENTBÓ DIA 24

diumenge, 24 d’octubre del 2010






Hola a tots, avui una veintena de colla hem anat a fer la volta pel Maresme que teniem prevista. El dia ha començat amb boira però sense fred cosa d'agreir.
De sortida el rodador d'en Francesc i el Diego tiran un bon troç del grup a un ritme lleuger de 32-35 km/h. Arribats a Tordera ens desviem pel poligon Inditex i passem també per una de les poques zones de conreu que queden pel Maresme fins Palafolls.
Entrem a la N-II agrupats i ben ordenats perque aquesta carretera que hauria de ser una de les mes segures de Catalunya, excepte en alguns trams modificats, la valoració general es patética: sense vorals, bruta, obstacles, clavegueres, asfalt ple de partxes, etc. Curiosa forma de potenciar l'us d'una autopista de pagament a costa de posar en perill a tothom que circula per ella. No oblidem que es una Nacional.
Per sort a Sant Pol entrem a la ctra. interior molt mes tranquila i agradable i que ens porta fins Mataró per sota de la serralada.
Com som molta colla i a Torrentbó sol estar molt ple, decidim fer la parada a Sant Iscle on en Jordi Monrabà i en Joan Tijeras segueixen ruta.
La veritat es que el local no dona per gaire i no hem estat molt comodes, apart el preu creiem que tampoc ha estat el correcte, però cada negoci sap de les seves finances. Aixó si, el catxondeo habitual esmorçant no ha fallat i es un dels millors moments de les sortides,en aquest cas amenitzat pel inquiet Rafa "minero" que ens anava informant de la cursa de la Fórmula 1.
De seguit a continuar ruta tots menys l'Avi, en Jose "Cube" i en Jordi de València que agafen per Collsacreu.
A ritme lleugeret però sense fer l'animal arribem sense adonar-nos a Mataró on coincidim amb una petita pedalada popular amb els que intercambiem crits amb diferents nivells de decibels i variades salutacions.
A la sortida de Mataró enfilem cap a Argentona i Dosrius per atacar l'única dificultat del dia, el Can Bordoi, on els que tenian forces han pujat gas a fons i els que no, "sufriendo en silenssio" com sol pasar. Baixada a la C35 i una ultima apretada fins Sant Celoni on hem aribat despres de mes de 3h. i mitja de pedal, casi 110 kms. i un promig de 29 km/h. que no està malament. Molta salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite