31 DE DESEMBRE 2010 - SENSACIONS

divendres, 31 de desembre del 2010


Avui com cada 31 de Desembre he agafat tots el conta quilometres que porto a la bici i els he fet un reset, miro els que he fet aquest any i faig un petit resum.

A grans trets tinc la de muntanya que no he fet ni 500 km el tàndem amb poc mes de 1500 i amb la de carretera prop dels 10.000 km.

Tots ells amb una intensitat desigual, dons el tàndem serveix per gaudir amb la meva dona dels diumenges i de les vacances, amb fites desiguals, tan poden ser un passeig fins a Palau com una pujada a la Mare de Deu del Mont.

La de muntanya poques però intenses sortides dons el companys de viatge solen ser gent mes acostumats a pujar i baixar camins i carreteres de bosc i això amb fa posar les piles.

La carretera en aquests moments crec que es el meu medi més natural, aquí si que amb el costat dels companys de ruta amb fan gaudir de sensacions conegudes i desconegudes, dons sempre hi ha un moment de sorpresa, es el aquell que t’ agafa per dir-te, noi això no es el que et pensaves, aquí era necessari regular una mica més, dons la feina es a seguir el grup, aquí era prudent menjar una mica ja que l’ ocellot era a prop, aquí hauria estat prudent quedar-se a dormir dons mes endavant després de patir molt d’ estona has tingut de parar-te, d’àuries de abrigar-te dons els constipat ha estat memorable etc. etc.
COMPANYS DEL CLUB AL COSTAT DELS DE LA BARCELONA-PERPINYA-BARCELONA

Sensacions que tots vosaltres heu tingut i que queden en la nostra memòria per sempre, com una lliçó apresa a base de experiència.

Demà serà el primer dia del any, a hores d’ ara encara no se si pujarem al Turo del Home, amb en Pep i en Joan ho decidirem aquest vespre, es una manera de començar l’Any amb el que mes ens omple en aquelles primeres hores del matí.

Segurament hi anirem i trobarem a mig matí els de Vallgorguina i altres caminants que també troben el plaer de pujar a la nostra muntanya.

A partir de demà començarem a preparar la propera temporada, com diu en Rally, per diferents objectius, per diferents maneres de pensar i de gaudir de la bicicleta.

El meu objectiu el veig molt llunyà, si surt serà collonut, dons farem les brevets i la Paris Brest Paris, le Quebranta, la Bonaigua i alguna més, i si no surt també, dons el mes important no ès arribar a complir tots el objectius, sinó gaudir pas a pas de totes les petites fites.


Nois molt bon any 2011

Ens veiem a la carretera

Salut


ELLA ENS ESPERA, TU TENS LA PARAULA.

2 comentarios:

Joan Garcia "rally" ha dit...

Tenim unes bones batalles per explicar, las de aquesta any, i les futures, en res ja estem liats i disfrutant. Salut i Bon Any.

Moi Llenas ha dit...

feliç any nou per tots els del club i especialment an Joan Calls salut!!

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite