LA 5ª BIKEGORGUINA BTT

diumenge, 5 de desembre del 2010





Avui varis de la colla hem fet el "llarg" desplaçament al poble veí per fer aquesta pedalada a una zona que coneixem molt bé i que trepitjem sovint.
La temperatura ha estat la sorpresa del dia, perque esperavem uns 4 o 5ºC sota cero, i ens hem trobat amb uns 5-6ºC positius. O sigui menys roba, mes comoditat.
Esmorçar de benvinguda, salutacions amb gent de la colla que fan de controls, amb els Cabres i amb altres coneguts.
De sortida de seguida quedem separats, menys l'Aitor i l'Agustí que com tornen a rodar amb el tandem els toca compartir petiment en parella.
La primera part del recoregut ha sigut la mes agreida perque la zona d'Olzinelles es espectacular i els seus desnivellls son de bon fer. Es tanca el bucle i es torna a Vallgorguina on els de la curta ja tiran el fre de ma.
Els de la llarga direcció a la zona del Corredor, a fer una segona part que canvia totalment, els desnivells tant en positiu com en negatiu son bastant mes heavys, una sensació confirmada pel Garmin que marcava molt sovint desde 18% fins 30%!!. De postres el terreny estava humit i la bici en molts trams li costava rodar lleugera. Per fi despres de 39 kms. 1.300 mts. de desnivell i casi 3 hores en total, ja li podem fotre ma al porronet de vi i al bocata de butifarra. La organització molt bé com sempre, no hem tigut pluja ni fred i a sobre a 10 min. de casa; fins l'any proper, companys!

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite