CRÒNICA DELS QH PER LA BISBAL

diumenge, 22 de maig del 2011






Hola a tothom, ahir disabte la ruta prometia: bon temps, un parell de colls sense complicacions, carreteres solitaries i ganes d'anar en bici.
Sortim uns 16-17 de Les Borrelles, però la volta sencera la fariem una dotzena ja que a Hostalric, Mallorquines i a l'Aeroport ens deixaven alguns companys.

Arribats a Girona tirem cap a Els Àngels, pujada llargueta molt tirada i que fem comodament. La baixada cap a Madremanya està molt delicada perque estan treballant i es plena de gravilla per fer-li un nou asfaltat que li anirà molt bé.
Direcció a La Pera prenem una estreta carretera interior que inclou al seu pas per Riuràs un curtet tram empedrat que fa les delicies dels amants de la Paris -Roubaix.
A Flaçà paradeta pastissera amb bocata, Coca-Cola, omplida de bidons i a seguir fent turisme. Prenem una encantadora carretereta paralela al Ter direcció a S.Llorenç de les Arenes i Foixà, on ens trobem amb un petit senglar domèstic anomenat Porki que es posa a roda; inclús porta arnesos.
Un bon catxondeo i publireportatge de fotos es el que ens emportem (encara que algú ja pensava en ficar-lo al forn amb unes patates...)
Creuem els pobles de Foixà, Rupià i a Corçà entre un paisatge espectacular i agafem direcció La Bisbal per fer Sta. Pellaia.
D'inici molt agrupats i a molt bon ritme fem la primera part amb porcentatges que no pasen del 4%. La segona part fa la selecció natural i cada un fa la seva guerra encara que a dalt i amb poques diferències ens retrobem...ús puc confirmar que ningú entrena!!!
A Cassà de la Selva tornem al ritme rodador, pasant per l'Aeroport, Vilobí, Sta. Coloma de Farners, Massanes i la recta d'Hostalric sense baixar pistonada, on els més frescos van fent uns bons relleus i que ens porten "volant" a 35,39,42 km/h. cap a casa.
Per despedir el dia prenem el reconstituient habitual a Cal Eladio, on finalment ens han sortit 170 kms. en menys de 6 hores i una mitja de 29 sobretot gràcies als ultims 50 kms. Salut

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite