CRÓNICA DOMINICAL PEL VALLÉS

diumenge, 24 de juliol del 2011





Una bona sortida la d'aquest diumenge, ni llarga ni curta, ni freda ni calurosa, ni dura ni fluixa; diriem que es la típica ruta mixta i equilibrada per fer en qualsevol moment de la temporada i sense necesitat d'estar en plena forma.

Més d'una vintena de colla hem començat a rodar a les 7'30h. directament cap a Marata, L'Ametlla i Bigues; a partir d'aqui el per alguns anomenat "El Ejercito de Pancho Villa" ha iniciat una batalla individual per puntuar a la pujada de S.Feliu de Codines on l'Aitor i en Vador, han cremat tots els cartutxos, com no amb resultat satisfactori.
Un bon esmorçar a la plaça del poble ens dona forces per continuar per la distreta carretera de Gallifa fins S.Llorenç de Savall, on desviem per terreny favorable cap a Castellar del V.
A Sentmenat ens fan parar per una cursa de juvenils (casi més cotxes i motos que ciclistes) però nosaltres a lo nostre.

Deixem Sta. Eulàlia de Ronçana, passem per L'Ametlla de nou i després de La Garriga a fer els puja-baixa per Cànoves i Samalús.

Poca cosa més, tots agrupats passem pel mercat de Vilamajor i excepte un raid trencat de l'Aitor quan erem casi a S.Celoni, tota la resta sense cap problema i amb bon rotllo.
Finalment 120 kms. algo més de 4 hores i quart de pedal i 1500 mts. de desnivell acumulat.
Salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite