PARIS BREST PARIS. FALTAN 30 DIES

dijous, 21 de juliol del 2011



Mica en mica anem acabant els entrenaments per arribar a la gran fita de la Paris Bret Paris, seran 1230 quilometres.
Sortirem el dia 22 d’ Agost a les 5 del mati (dilluns), i tenim temps per arribar fins el dijous a les 5 de la tarda. 84 hores.

Em escollit aquest horari aconsellats per el veterans de la proba dons sortim de dia i arribem de dia, cosa que el cos es mes fàcil de aclimatar, dons de nit el millor es aprofitar per dormir una mica, 3 o 4 hores màxim.

Això es el previst, encara que hi ha un fotimer de variants que poden aconsellar fer-ho de diferent manera, com pot ser el calor, la pluja, el vent, l’ estat d’ ànim etc etc.

A dia d’ avui el que hi ha es que tenim la proba de 400 km feta, en el dia de ahir, be, no hi varem arribar, dons feia força vent hi ha l’ alçada de Sant Celoni ja varem anar a sopar, dons aviem sortit a les quatre del mati i a les nou del vespre ja ni havia prou.

La propera setmana farem la de 600 km, en dues tandes, una de uns 400 i la resta desprès de dormir unes hores, això ja serà el test definitiu per veure com poden anar les coses el proper mes d’ Agost.

Dons això, aquest es un breu resum del que anem fent el Pepe i Jo, d’ altres companys tenen el seu programa d’ entrenaments.


Salut

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite