CRÓNICA DE LA CONRERIA

diumenge, 16 d’octubre del 2011





Hola a tothom, com ja estem teoricament de relax, toca fer rutes de "100 kms. esmorçar inclós" i vem triar aquesta per canviar d'aires i veure el mar que sempre s'agreieix.
La temperatura molt bona tot el matí per la época que estem, així que la quinzena llarga de colla C-35 avall i cap a la carretera de La Roca, encara amb poc trànsit a aquestes hores. A Martorelles desviament cap a Sant Fost i a pujar La Conreria costat Vallés, primer coll puntuable de la journée. Evidentment tothom a fer la seva i la llei aquesta de "tots junts" s'ha tornat a incumplir...no tenim remei, ja ho diuen que hi han més fora que dins.
Reagrupament a dalt, just per on travessa el GR92, i baixem pel tranquil poble de Tiana, on la carretera acaba just a la N-II, a 200 mts. del punt d'avituallament. Bon esmorçar al centre de Montgat i directes a fer amics per la carretera de la costa.
Fins Mataró hem arribat sense adonar-nos per la velocitat de creuer imposada per alguns elements que en moments ha sigut complicat disfrutar de les vistes. Menys mal de la treba pel passeig.
Hem continuat fins Llavaneres per anar a buscar el coll del Pollastre (no puntuable), Arenys de M. i cap a Collsacreu (puntuable), on de nou s'ha infringit la llei.
En el reagrupament el comité es reuneix i s'acorda estirar la ruta fins L'Eladio per ajustar presupostos i horaris de feina.
Finalment 98 kms. ben rodats i amb el humor habitual que no perdem mai.
Salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite