CRÓNICA DELS CORTALS

dilluns, 10 d’octubre del 2011





Hola a tothom,
ahir diumenge l'objectiu del dia era una volteta pel Montseny, disfrutar del matí, fer un bon esmorçar i despres una mica de penitència per arribar a casa una mica cansats.
Al inici erem uns 15, i al pasar per Breda la colla d'en Jesús es va incorporar per fer-nos companyia una estona, i apart de fer el Ravell no van resistir la tentació i també es van animar a arreglar el pais esmorçant als Cortals amb nosaltres.
Com incidència del dia, en Sergi va trencar un raid i com sempre amb aquest tipus de roda que portem casi tots, mitja volta i xino xano cap a casa.
Una vegada ben tips anem a fer la digestió per les rampes de S.Marçal, i cadascú al seu ritme bastant tranquils superem el tema, però després del reagrupament al km. 24 al baixar semblava Mataró Park; tot ple de cotxes ben i mal aparcats, d'altres maniobrant, gent pel mig caminant, en fí, suposo que el bon dia i la recerca de castanyes, eren dues bones raons per invair el parc.
Al pasar per casa d'en Maurici, alguns vem parar a veure com anava la recuperació després de la operació del dilluns. Tot al seu lloc i en poques setmanes tornarà a comandar el "peloton", com no.
Al final casi 90 kms. , molt catxondeo i bona companyia, en un dia genial per pedalar.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite